«Τα πρότυπα για εμάς είστε εσείς»: ΟΦΗ και Vavoulas Group έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μία μπάλα για όλους από τον ΟΦΗ την Vavoulas Group, με τους παίκτες του Ομίλου να παίζουν ποδόσφαιρο με τα τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης και να βιώνουν τις δυσκολίες του να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς να βλέπεις.

Μία από τις ομορφότερες δράσεις του πραγματοποίησε ο ΟΦΗ, καθώς στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο βρέθηκαν τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, στα οποία έγινε δώρο από μία μπάλα με κουδουνάκια, ειδικά κατασκευασμένες για άτομα με προβλήματα όρασης.

Δίπλα στα μέλη της ένωσης βρέθηκαν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Νίκος Μαρινάκης και Ηλίας Σημαντηράκης, αλλά και παίκτες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, βιώνοντας τις δυσκολίες του να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς να βλέπεις, παίζοντας ποδόσφαιρο μαζί τους.

«Τα πρότυπα για εμάς είστε εσείς, ούτε ο Μέσι, ούτε ο Ρονάλντο» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μαρινάκης μιλώντας στα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ενσυναίσθηση είναι η πιο πολύτιμη ανθρώπινη ποιότητα».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η εταιρία Vavoulas Group, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας “A ball for all”, δωρίζοντας μπάλες ειδικά κατασκευασμένες για άτομα με προβλήματα όρασης.

Στη δράση που διοργανώθηκε την Τετάρτη (1/5), φιλοξενήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, τα οποία απέκτησαν από μια μπάλα με κουδουνάκια, ενώ συμμετείχαν σε ειδικά διαμορφωμένες ασκήσεις και παιχνίδια από τους προπονητές της Elite Ακαδημίας.

Δίπλα στα μέλη της ένωσης τυφλών βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Νίκος Μαρινάκης και Ηλίας Σημαντηράκης αλλά και αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, οι οποίοι βίωσαν τις δυσκολίες του να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς να βλέπεις αλλά και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Η παγκόσμια καμπάνια “Μία μπάλα για όλους” ξεκίνησε από την Ελλάδα και “κουδουνίζει” σε 213 χώρες και περιοχές. Η μοναδική μπάλα ποδοσφαίρου και για παιδιά με οπτική αναπηρία δεν πωλείται αλλά μόνο δωρίζεται χάρη στους υποστηρικτές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook