Σε πλήρη απόγνωση Αναστοπουλος και ποδοσφαιριστές

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα πράγματα στον ΟΦΗ. Το ότι δεν κουνιέται φύλλο στην ομάδα έχει κάνει τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο να σκέφτονται την αποχώρησης τους και δεν αποκλείεται αν δεν αλλάξει κάτι να ζητήσουν να μείνουν ελεύθεροι αφού η κατασταση που επικρατεί στο σωματείο τους έχει προβληματίσει ιδιαιτερα.

Ήδη ο Χρηστος Μπούρμπος με συνέντευξη του χθες στο Gentikoule μίλησε για την κατάσταση που επικρατει στην ομάδα και προανήγγειλε κάποια πράγματα αν δεν αλλάξει κάτι.

Όσο αφορά τον Νίκο Αναστόπουλο, ο ίδιος περιμένει τις εξελίξεις. Ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται στο ακουστικό του και περιμένει να ενημερωθεί για τα γεγονότα την ίδια ώρα όμως που έχει αποφασιστεί να μην γίνει καμία κίνηση μέχρι την Γενική Συνέλευση.

Τα γεγονότα στον ΟΦΗ είναι το λιγότερο ανησυχητικά καθώς είναι δεδομένο πως η ομάδα εκτός από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα θα χάσει κι’αλλους λόγω του ότι ακόμα για αν τα νέα για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες θα υπάρχει ένας περιορισμός στην ανανεώσεις. Αν φύγουν όμως  και παίκτες που έχουν ήδη συμβόλαιο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς το πρόβλημα διογκώνεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook