Εξελίξεις με Αναστόπουλο;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την χθεσινή καταιγίδα με το θέμα Αναστόπουλου αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σήμερα.

Με την τροπή που πήραν τα πράγματα,το θεμα Αναστοπουλου που ανέδειξε το Gentikoule έχει γίνει μείζον θέμα και αναμένεται να δούμε τι γίνει σήμερα. Αν θα προχωρήσει δηλαδή ο Σήφης Κορωνάκης σε όσα είπε σε δηλώσεις του στο Gentikoule όπου  τόνισε πως «Ισχύει ότι είπα και την Δευτέρα. Αν ο κύριος Αναστόπουλος δεν απαντήσει σήμερα στην πρόταση που του έχω κάνει τότε από την Πέμπτη θα ξεκινήσω τις συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του. Ο ΟΦΗ θα έχει προπονητή μέχρι την Δευτέρα».

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ρεύμα στην ομάδα από τους ποδοσφαιριστές που είναι υπέρ του Νίκου Αναστόπουλο. Άλλωστε κάτι τέτοιο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου όπου τάχθηκε υπέρ του προπονητή του, δηλώντας πως η άποψη του δεν εκφράζει μόνο αυτών αλλά και άλλους συμπαίκτες του.

Απομένει να δούμε λοιπόν αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σήμερα με τον πρόεδρο της Δ.Ε. να βρίσκεται πιθανόν σε αναζήτηση αντικαταστάτη και τον Νίκο Αναστόπουλο να περιμένει μέχρι τις 11 Ιουλίου όπου είναι η Γ.Σ. και θα αναδειχθεί νέα διοίκηση(;) στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook