Πιέζουν ακόμα περισσότερο στον ΟΦΗ για “Κούτσια” – εμπλοκή με ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νωρίτερα γράφαμε ότι ο ΟΦΗ πιέζει ακόμα περισσότερο τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για να τον ντύσει στα “ασπρόμαυρα” και φαίνεται πως μεγαλώνουν οι πιθανότητες από την στιγμή που αναδεικνύεται η αλήθεια για την υπόθεση με την ΑΕΚ.

Αν και αρκετοί έκαναν λόγο για “ναυάγιο”, το Gentikoule έγραφε νωρίτερα μέσα στην ημέρα πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ παρά τα όσα διαρρέονταν από τα Σπάτα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν συνεχείς επαφές με τον “Κούτσια”, ακόμα και την Πέμπτη όπου μίλησε μαζί του ο Μάνθος Πουλινάκης.

Συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Κουτσιανικούλη δεν υπήρχεπαρά τα αντιθέτως γραφόμενα – και στον ΟΦΗ γνώριζαν ότι είχαν τον τρόπο να τον πείσουν να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου. Και ίσως να “καρποφορήσουν” αυτές οι προσπάθειες αφού τις τελευταίες ώρες γίνεται γνωστή η αλήθεια που δεν είναι άλλη από αυτή που αφορά την ΑΕΚ και τον Κουτσιανικούλη.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχει εμπλοκή στην μεταγραφή του αφού ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός είναι προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και δεν πρόκειται να πάει στην Αθήνα – παρά τα όσα διέρρεαν από την Ένωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook