“Κλείδωσε” η 11αδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην Τούμπα κατέληξε ο Γιάννης Πετράκης όπως φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. 4-4-2 με δεξί χαφ τον Μπούρμπο και στον άξονα οι Λαμπρόπουλος, Βερόν.

Ούτως ή άλλως, ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε “ανοίξει τα χαρτιά” του από την Τετάρτη όπου και έκανε… “πρόβα” ενδεκάδας εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Και τα χθεσινά πλάνα που διαβάσατε στο Gentikoule, ήταν αυτά που συνεχίστηκαν και την Πέμπτη με το αρχικό σχήμα να “κλειδώνει”.

Και μπορεί για κάποιους η χρησιμοποίηση του Χρήστου Μπούρμπου στην θέση του δεξιού χαφ να αποτελεί μια μίνι έκπληξη ωστόσο με βάση τα πλάνα του Γιάννη Πετράκη, κάτι τέτοιο κρίνεται απολύτως φυσιολογικό.

Ο Μπούρμπος θα αγωνίζεται μπροστά από τον Μανώλη Μονιάκη που θα παίξει ως δεξί μπακ ενώ ο Ιωαννίδης θα αγωνιστεί αριστερά με τους Κουρδάκη, Σαρ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Αγριμάκη κάτω από τα δοκάρια.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν στον άξονα οι Βερόν, Λαμπρόπουλος και αριστερά ο Κουτσιανικούλης με τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook