“Οι άλλοι”

Gentikoule.gr / 06/05 10:20

Κλείνει Μπάλντοκ για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κλείνει τον Τζορτζ Μπάλντοκ όπως αναφέρεται από την Αγγλία, ανεβάζοντας την ποιότητα του ρόστερ του αλλά και μεγαλώνει τον ελληνικό του κορμό.

Gentikoule.gr / 04/05 21:59

Μήνυμα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: “Εδώ τελειώνουν οι πανηγυρισμοί, δεν θέλω να ακούσω κουβέντα για τελικό”

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη στο Μπέρμιγχαμ όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξέρει πως ακολουθεί ένα ματς-φωτιά για την ομάδα του στο “Καραϊσκάκης” με την Άστον Βίλα και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει μέσα από ομιλία του προς τους παίκτες.

Gentikoule.gr / 04/05 19:01

Ουάρντα σε Γκαρσία: «Ευχαριστώ για όλα»

Tο συμβόλαιο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, λύθηκε με κοινή συναινέσει από την διοίκηση του Πανσερραϊκού, με τα «λιοντάρια» να το ανακοινώνουν και επίσημα. 

Gentikoule.gr / 04/05 13:00

Θρήνος για Βλάντο Τζούροβιτς – Νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες που είχαν ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες οι Αρχές του Βελιγραδίου, μια και το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής (03/05) εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του Βλάντο Τζούροβιτς, Νεμπόισα, σε δάσος της σερβικής πρωτεύουσας.

Gentikoule.gr / 03/05 20:23

Τέλος ο Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό

Μόλις λίγους μήνες έμεινε στις Σέρρες ο Ουάρντα. Ο Πανσερραϊκός που απέκτησε τον Ουάρντα τον Ιανουάριο ανακοίνωσε την Παρασκευή το τέλος της συνεργασίας του με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, πριν καν τελειώσουν τα play out.

Gentikoule.gr / 03/05 20:00

Τι είπε ο Μπουλούτ για το… ενδιαφέρον της Κάρντιφ για Ρότα!

Με ρεαλισμό αντιμετώπισε ο προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Λάζαρο Ρότα: «Τον ξέρω, είναι ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ. Μπορώ να σας πω την αλήθεια, ότι δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα ή συζήτηση.

Gentikoule.gr / 03/05 18:20

Tριήμερο ρεπό στους παίκτες του Άρη

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνομαυρων θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (7/5), ενώ ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανέβασε, όμως ρυθμούς.