ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεγάλη έκπληξη στο Ολυμπιακό Στάδιο με τους Αγρινιώτες να γυρίζουν το εις βάρος τους 1-0 και να φτάνουν στη νίκη με 2-1 επί της Ένωσης.

H AΕΚ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (44′) κατάφερε να προηγηθεί με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος, αφού ντρίμπλαρε ωραία τον Βργκοτς, νίκησε με ψύχραιμο πλασέ τον Μελίσσα.

Στο 48ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, καθώς ο Τζαβέλας είδε την μπάλα, μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του, να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των Αγρινιωτών.

Στο 78ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Καρέλη, ο οποίος έφυγε ολομόναχος στην αντεπίθεση, πλασάροντας εύστοχα στο τετ-α-τετ με τον Τσιντώτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον Μάνταλο, πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση του Παναιτωλικού. Στο 82ο λεπτό ο Μεντόσα με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ άφησε άγαλμα τον Τσιντώντα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

AEK (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας – Σβάρνας, Βράνιες, Τζαβέλας, Μοχαμάντι – Σιμόες, Λε Ταλέκ – Άμραμπατ, Μάνταλος, Γκαρσία (65′ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης – Φλόρες, Αντούνες (64′ Μάρτενσον), Μπαρμπόσα (70′ Μόρσεϊ), Μεντόσα, Ντουάρτε – Βέργος (70′ Καρέλης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook