Παναιτωλικός: Κινείται για Ζοάο Πέδρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού της Πάσος Φερέιρα Ζοάο Πέδρο, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό του στόχαστρο εξετάζει ο Παναιτωλικός.

Για την πραγματοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής, όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί ο Παναιτωλικός την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου είναι αυτή του Ζοάο Πέδρο. Ο εν λόγω παίκτης είναι 25χρονών και αγωνίζεται στην Πορτογαλία και την Πάσος Φερέιρα.

Ο παίκτης, με τον οποίο υπάρχουν επαφές, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στα «καναρίνια».

Εκτός από την Πάσος Φερέιρα, ο Πορτογάλος σέντερ φορ, ο οποίος έχει ύψος 1.85 έχει αγωνιστεί ακόμα στην Σάντα Κλάρα, απ΄όπου και ξεκίνησε την καριέρα του στις Ζιλ Βιθέντε, Γκιμαράες και Σάντιο Ντα Μάτα.

Είναι διεθνής με την Κ20 της χώρας του, ενώ με την φανέλα της Πάσος Φερέιρα στην οποία αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 7 γκολ σε 49 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook