ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Όλα στο «μηδέν», όλα ανοιχτά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά εκτός από το γκολ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «κόλλησαν» στο 0-0 στην Τούμπα για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ όπου θα κριθεί το εισιτήριο για τους «4».

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να βρουν το μεγάλο γκολ και να «κλέψουν» το παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο απόλυτο… μηδέν.

Πιο μεγάλες ευκαιρίες για την Ένωση, που είδε να τη σταματάει ο Πασχαλάκης σε δύο τετ α τετ. «Γλίτωσε» τους «κιτρινόμαυρους» ο Μήτογλου στο πρώτο μέρος. Βρήκε δίχτυα ο Τσούμπερ αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ το τέρμα του…

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: –

Κίτρινες κάρτες: Άκπομ, Κούρτιτς, Σφιντέρσκι – Σιμόες, Τσιντώτας, Μήτογλου

Κόκκινες κάρτες: –

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (71′ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζαμπά (71′ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (77′ Μίτριτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (77′ Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (90’+2 Σβάρνας), Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γέβτιτς (80′ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (87΄Χατζησαφί).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook