Παραμένει εκτός ο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού και στρέφει το βλέμμα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή (23/1, 17:15) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Η προετοιμασία του «δικέφαλου του Βορρά» ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (20/01) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι «ασπρόμαυροι» βγήκαν στο γήπεδο κι αφού έκαναν προθέρμανση κι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, δίνοντας έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αντόνιο Τσόλακ, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι τρεις παίκτες των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.

H επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21/1) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία στις 10:30 το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook