Άρης: Θέλει τον Πάπε Σέικ Ντιόπ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τη Λιόν για τον δανεισμό του 24χρονου Σενεγαλέζου, Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών χρονολογούνται εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα και αποσκοπούν στον δανεισμό του Πάπε Σέικ Ντιόπ, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής φέτος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής καθώς χρησιμοποιήθηκε μόλις σ’ ένα παιχνίδι, έπειτα από μια διετία δανεισμών στην Ντιζόν (22 αγώνες) και στη Θέλτα (19 αγώνες).

Ο 24χρονος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Θέλτα καθώς ξεκίνησε στη δεύτερη ομάδα της για να ακολουθήσει η «προαγωγή» του στην πρώτη στη διετία 2015-17 για να ακολουθήσει η πώλησή του στη Λιόν έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη γαλλική ομάδα την πρώτη του σεζόν έγραψε 21 συμμετοχές (οι 5 μάλιστα στο Champions League) αλλά στη συνέχεια έμεινε εκτός πλάνων.

Ο Πάπε Σέικ αγωνίστηκε επίσης στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας για να ακολουθήσει η απόφασή επιλογής της Σενεγάλης καθώς είναι μέλος της εθνικής Ανδρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook