Γιαννίκης: «Η ΑΕΚ δεν πρέπει να είναι ποτέ ευχαριστημένη αν δεν βρίσκεται στην κορυφή»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε ότι «η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα» και ότι «ποτέ δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένη αν δεν βρίσκεται στην κορυφή».

Ο Ελληνας τεχνικός της Ενωσης, μίλησε…

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει από τη μία ικανοποίηση για τη γενική εμφάνιση που είχαμε, αλλά και απογοήτευση που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Οι παίκτες μου έβγαλαν διάθεση, έβαλαν τα πόδια στη… φωτιά, λειτουργήσαμε σαν ομάδα».

Για τον Ντάρκο Γέβτιτς: «Είναι παίκτης που έχει ενεργό ρόλο, πρέπει να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για το αν υπάρχει σκέψη να αξιοποιεί περισσότερο τους χώρους που βρίσκει σε ανοικτό γήπεδο: «Η επιθετική μετάβαση είναι μια φάση του παιχνιδιού που την έχουμε σαν στοιχείο, τώρα γιατί δεν βγαίνει στον βαθμό που θέλουμε, αυτό είναι ένα άλλο θέμα».

Για τις αλλαγές που μίλησε και τις οποίες θέλει να κάνει: «Μίλησα για αλλαγή στη νοοτροπία, δουλεύουμε στην φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κ. Μελισσανίδη που στηρίζει αυτόν τον δρόμο».

Για το αν ειναι ικανοποιημένος από την ένταση που βγάζει η ομάδα μετά από 3 μήνες δουλειάς: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλος οργανισμός, δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι, ειδικά αν η ομάδα δεν είναι στην κορυφή. Έτσι, δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για το κομμάτι μεταγραφές σε τι σημείο βρίσκονται: «Εχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα, τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».

Για τις ήττες από ΟΦΗ και Παναιτωλικό: «Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζω τι κάνουν άλλες ομάδς, είμαιπικραμένος που χάσαμε τα δυο παιχνίδιααυτά και ταυτόχροναυπάρχουν και οι 2 πόντοι που πετάξαμε στη Ριζούπολη».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Πρέπει να ξεχάσουμε ταξίδια, κούραση και προβλήματα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να κάνουμεκατάθεση ψυχής και να τα δώσουμε όλα. Έδειξε ο Ατρόμητος κάποιαστοιχειά, εχει ποιοτικόρόστερ και θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook