ΠΑΟΚ: Προ των πυλών της Τούμπας ο Σοάρες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Προφορική συμφωνία του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, με τη διοίκηση της Μορεϊρένσε για τη μετακίνηση του Φελίπε Σοάρες στους “ασπρόμαυρους”

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φελίπε Σοάρες είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής του “Δικέφαλου”, Ζοσέ Μπότο, όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μορεϊρένσε, στην οποία ανήκει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, για μετακίνηση που θα ανέλθει στο οικονομικό ύψος των 3 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει στην πορτογαλική ομάδα ποσό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται μπόνους, με τα οποία η τιμή της μεταγραφής θα ανέλθει τελικά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, η Μορεϊρένσε, που πιστεύει στην αξία του ποδοσφαιριστή και ευελπιστεί ότι αυτή θα αυξηθεί στο προσεχές μέλλον, θα κρατήσει ποσοστό 15% σε ενδεχόμενο μεταπώλησής του.

Στην όλη συζήτηση μπαίνει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

 Ο Φελίπε Σοάρες φέρεται να θέλει να μετακινηθεί από τη Μορεϊρένσε στον ΠΑΟΚ κι αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Πλέον, εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο, η μετακίνηση του νεαρού Πορτογάλου επιτελικού μέσου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το συντομότερο δυνατό για τις απαραίτητες διαδικασίες και την υπογραφή των συμβολαίων, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διάρκειας 4,5 ετών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook