ΑΕΚ: Ένα φαβορί και δυο εναλλακτικές για τη μεσαία γραμμή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση απόκτησης μέσου για την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ξεχωρίσει έναν παίκτη, ενώ υπάρχουν επαφές και με δύο εναλλακτικές λύσεις.

Σε τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση απόκτησης μέσου για την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ξεχωρίσει έναν παίκτη, ενώ υπα΄ρχουν επαφές και με δύο εναλλακτικές λύσεις.

Οι Κονέ και Παπαδημητρίου επέστρεψαν από το εξωτερικό, όπου είχαν ταξιδέψει, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες επαφές, με επίκεντρο την Ολλανδία, αλλά όχι μόνο.

Μετά το «ναυάγιο» της περίπτωσης του Έντερ Μπαλάντα, η Ένωση έχει πλέον προχωρημένες επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας από αυτούς είναι το φαβορί. Ο νο1 στόχος του Δικεφάλου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και δύο εναλλακτικές λύσεις.

Το όνομα του Φίλιπ Ούγκρινιτς, που εκπροσωπείται από το γραφείο του Στίβεν Τσούμπερ, είναι ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν, όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα κάνει σίγουρα μεταγραφή και δεν θα μείνει χωρίς προσθήκη στο κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook