«Σχεδόν βέβαιη η αγορά του Τσούμπερ από την ΑΕΚ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεδομένη θεωρούν οι Γερμανοί την αγορά των δικαιωμάτων του Στίβεν Τσούμπερ από την ΑΕΚ.

Σχεδόν βέβαιη θεωρούν οι Γερμανοί την αγορά των δικαιωμάτων του Στίβεν Τσούμπερ από την ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο, μάλιστα, προκύπτει και από σημερινό δημοσίευμα στη Φρανκφούρτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Άιντραχτ και Τσούμπερ αποφάσισαν το καλοκαίρι να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Συμφωνήθηκε δανεισμός μίας σεζόν στην ΑΕΚ με τον ελληνικό σύλλογο να έχει επίσης εξασφαλίσει οψιόν αγοράς του 30χρονου. Εάν επιστρέψει στη SGE, θα είχε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί αυτό».

«Ο Τσούμπερ πείθει τον ελληνικό σύλλογο», αναφέρεται σε μεσότιτλο του ρεπορτάζ που επισημαίνει πως «ο Ελβετός τόλμησε να κάνει ένα νέο ξείνημα στην Ελλάδα».

Υπογραμμίζεται το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, αλλά και το «γεγονός ότι δεν μπόρεσε να διατηρήσει το τρομερό ποσοστό επιτυχίας του στη συνέχεια». Για να τονιστεί στη συνέχεια πως ο Τσούμπερ νιώθει άνετα στην Ελλάδα και τον νέο του σύλλογο» σημειώνοντας πρόσφατες δηλώσεις του στην ελβετική εφημερίδα «Blick».

«Το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα μεγαλύτερο εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι πανταχού παρόν, οι άνθρωποι τρελαίνονται για το ποδόσφαιρο», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ελβετός σταρ με το ρεπορτάζ να καταλήγει πως «ο Τσούμπερ μάλλον θα μείνει στην Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook