Ιωνικός – Ατρόμητος 2-1

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιωνικός αναδείχθηκε νικητής στο σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 των Περιστεριωτών το Σάββατο στη Νίκαια, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Στο εν λόγω ματς, που ήταν από τα επονομαζόμενα «εξάποντα», καθώς σε αυτό αναμετρήθηκαν δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο, ήτοι την παραμονή, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Κάνιας έξω από την περιοχή.

Μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματά τους επτά λεπτά αργότερα με διπλή προσπάθεια του Λενίς.

Στο 62ο λεπτό ο Σάλομον με σουτ μείωσε σε 2-1, βάζοντας εκ νέου τους Περιστεριώτες στο ματς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χουτεσιώτης έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Κουλούρη, αποσοβώντας την ισοφάριση.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουν στο 2-2, όταν ο Ναμπί σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη.

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Κάνιας, Άοσμαν (76′ Κιάκος), Ντάλσιο, Λένις (88′ Βαφέας), Καμπράλ (86′ Πογκοσιάν), Μάντζης (76′ Μάναλης)

Ατρόμητος (Κ. Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46′ Χατζηισαΐας), Ντένιτς (46′ Ναμπί), Σάλομον, Χαρίσης (85′ Έρλινγκμαρκ), Ροτάριου (76′ Νταβιώτης), Μπεντινέλι, Κουλούρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook