To TOP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα το Gentikoule θα παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

Τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ αλλά και η ωραία Μαρία Τσαγκαράκη ήταν τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο από κάθε άλλο, την εβδομάδα που μας πέρασε. Όπως και να’ χει, πάντα οι ωραίες παρουσίες είναι εκείνες που τραβούν την προσοχή όλων, έστω και αν βρισκόμαστε σε «καυτή» περίοδο μεταγραφών.

Το Τop 10 του Gentikoule της προηγούμενης εβδομάδας όπως το αναδείξατε εσείς

10.
Στο… παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ ενισχύεται με τον Παναγιώτη Κουρδάκη που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων.

9.
Η προτεραιότητα που είχε μπει στο θέμα απόκτησης του Θανάση Παπάζογλου και ο… στόπερ που καθορίζει τις εξελίξεις, ήταν το θέμα που βρέθηκε στο νούμερο 9.

8.
Το φωτορεπορτάζ του Gentikoule και οι όμορφες παρουσίες από τις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» βρέθηκε στην 8η θέση του Τοp 10 της προηγούμενης εβδομάδας.

7.
Η ζωντανή περιγραφή του Gentikoule και η πρεμιέρα των «μωρών» του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα βρέθηκαν στο νούμερο 7 της σχετικής λίστας.

6.
Η… «χυλόπιτα» του Γιώργου Ιωαννίδη και το «ναι» στον ΟΦΗ κλείνουν την δεύτερη πεντάδα του Τop 10 με τον 24χρονο μέσο να ντύνεται τελικά στα «ασπρόμαυρα».

5.
Η μεταγραφή – έκπληξη του Ανδρέα Λαμπρόπουλου ανοίγει την πρώτη πεντάδα με τον πρώην μέσο της Κέρκυρας να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

4.
Η πανέμορφη Μαρία Τσαγκαράκη εκπροσώπησε την χώρα μας σε παγκόσμιο διαγωνισμό καλλιστείων δίχως να κρύψει την αγάπη της για τον ΟΦΗ.

3.
Οι όμορφες παρουσίες δεν έλειψαν από τις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» στο παιχνίδι με την Ξάνθη, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους αναγνώστες του Gentikoule.

2.
Η παραμονή του «Σίλε», έστω και αν χρειάστηκε να περάσει τελικά από 1.000 κύματα ήταν το δεύτερο πιο… hot θέμα του Gentikoule την προηγούμενη εβδομάδα.

1.
Οι νέες, όμορφες, εμφανίσεις του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα και το ρεπορτάζ του Gentikoule βρέθηκε στην κορυφή του Τοp 10 κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook