Κ20: Άτυχος ο ΟΦΗ, έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 78 λεπτά αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκετς του Δημήτρη Βολονάκη κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 12ο λεπτό όταν ο Σακλαμάκης ανατράπηκε στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης με τον Παπαγγελή να δέχεται την κόκκινη κάρτα και να αποβάλλεται. Ο Μαραθιανός ανέλαβε την εκτέλεση με τον Κόκκαλη να αποκρούει και τον ΟΦΗ να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα.

Ο φορ του ΟΦΗ πήρε… εκδίκηση όταν στο 25′ με βραίο σουτ άνοιξε το σκορ μετά την σέντρα του Μπολάκη κάνοντας το 1-0 στο “Βαρδινογιάννειο”. Και ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δεν έδειχνε καθόλου απειλητικός, κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Γαρυφαλόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

OΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τουγλής (78′ Χατζάκης), Ρουσάκης, Δαμιανάκης, Χύζι, Μανιδάκης, Κοντογιάννης (72′ Φραγκιαδάκης), Μαραθιανός, Χρηστάκης (87′ Μπάμπης), Σακλαμάκης.

Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης, Γαγώνας, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελίσαρης, Τσιώλης (56′ Παπαπέτρου), Μαργαρίτης, Γαρυφαλόπουλος, Διγάλας (60′ Σαλαπάτας), Μηλιώτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook