Ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων συνεχίζει και ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη μεγάλη νίκη επί του Φιλαθλητικού αλλά και για τα προβλήματα του αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ με τους ΜΑΓΚΕΣ παίκτες της ομάδας να παίζουν μόνοι τους και για την πάρτι τους. 

Κι΄όμως αυτή η ομάδα όσο και αν κάποιοι την είχαν πεθαμένη και υποβιβασμένη συνεχίζει να αναπνέει. Ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων παραμένει ζωντανός και δείχνει ικανός πως μπορεί να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη χρονιά με επιτυχία. Μπορεί να μην ακούγεται ωραίο στα αυτιά κάποιων (μαζί και του υπογράφοντος) πως θα είναι επιτυχία για μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο όταν μιλάμε για τον ΟΦΗ αν συμβεί αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από επιτυχία.

Μιλάμε για μια ομάδα που έχει  χάσει εδώ και αρκετό καιρό τον Μύρωνα Παπαδάκη και ένα ρόστερ αυτή τη στιγμή  8 παικτών (Κιστούλης, Καραδολάμης, Τραϊανός, Πετράκης, Τσερκιτσόγλου, Ντοϊτσίνοφ, Μπαλάφας, Σιώπης) συν τον Ματαλόν που λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει είτε παίζει με μία προπόνηση στα παιχνίδια είτε αγωνίζεται και χωρίς προπόνηση. Μιλάμε για ένα προπονητή που μέσα στην χρονιά πάει στους αγώνες χωρίς να μπορεί να κάνει προπόνηση πέντε εναντίον πέντε. Μιλάμε για παίκτες που άφησαν την Α1 για να έρθουν στην ομάδα είτε είπαν όχι σε άλλες καλύτερες προτάσεις γιατί το όνομα του ΟΦΗ είναι κάτι το διαφορετικό και για μια διοίκηση η οποία είναι αναγκασμένη να είναι στην “γύρα” για να μπορέσει να αντεπεξέλθει και να τρώει συνεχώς “τάπες”.

Αυτά τα παιδιά έχοντας να δουν το χρώμα το χρήματος μήνες παλεύουν μόνα τους για το σήμα προσπαθώντας να διατηρήσουν τον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά στην Α2. Αγωνιζόμενοι σε ένα ΒΑΚ που συνήθως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν ξεπερνάει τους 100-200 θεατές (ίσως να είναι και υπερβολικός ο αριθμός) προσπαθούν με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει να κρατήσουν την ομάδα όρθια. ΜΑΓΚΕΣ με όλη την σημασία της λέξεως και αυτή και το τεχνικό τιμ.

Η νίκη απέναντι στον Φιλαθλητικό, κόντρα σε μια ομάδα νοικοκυρεμένη που προβάρει ως ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο, που έχει ένα ρόστερ πλήρες και ένα παίκτη από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ίσως το καλοκαίρι να βρίσκεται και στα draft του ΝΒΑ είναι μια απόδειξη πως όσοι έχουν ξεγραμμένο τον ΟΦΗ κάνουν λάθος.

Ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και καλό θα είναι όσοι είναι εντός αλλά και εκτός ομάδας να το αντιληφθούν έτσι ώστε το καράβι στην μπόρα που βρίσκεται τώρα να μπορέσει να αποφύγει τα βράχια.

Η ομάδα δείχνει ικανή να μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό και τα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Μάλιστα το ντέρμπι της Κρήτης σε δύο εβδομάδες όπως όλα δείχνουν θα κρίνει και ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία και ποια οχι. Τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ας αγκαλιάσουν την ομάδα ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην Α2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − six =