Έφτασε η ώρα του Τάντιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εν όψει του αγώνα με την Ηλιούπολη και λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν, στον ΟΦΗ δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και ποντάρουν αρκετά στον Μπόζινταρ Τάντιτς που δείχνει να βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήρθε τον περασμένο Γενάρη στην ομάδα ως ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελούσε το alter ego του Ανέστη Αγρίτη στα άκρα της επίθεσης. Όμως, το γεγονός ότι στάθηκε άτυχος καθώς αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο 28χρονος αριστερός χαφ αποτέλεσε, ως όνομα, μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες του ΟΦΗ.

Ο Τάντιτς έχει αγωνιστεί στα 9 από τα 11 παιχνίδια που έχει δώσει ο ΟΦΗ από τότε που ήρθε που ήρθε στην ομάδα ενώ έχει ξεκινήσει βασικός στα 5 από αυτά. Και η γενικότερη εικόνα που υπάρχει είναι ότι αποτελεί τον μόνο από τους επτά ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Κρήτη και δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με την αξία του.

Είναι όμως δεδομένο ότι αποτελεί έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή επιπέδου Σούπερ Λιγκ που μπορεί να δώσει αρκετά στον ΟΦΗ εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. Η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν ενθαρρυντική αφού η είσοδος του στο παιχνίδι έδωσε φρεσκάδα και ταχύτητα στην επίθεση συντελώντας αρκετά στην δημιουργία φάσεων.

Ο Μπόζινταρ Τάντιτς δείχνει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ότι είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και ασφαλώς αυτός που “τρίβει τα χέρια του” δεν είναι άλλος από το Νίκο Αναστόπουλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook