Θέμα: 20 συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ανοίγει τον φάκελο για τον ΟΦΗ της επόμενης ημέρας ξεκινώντας από το ρόστερ. Τα 3/4 των παικτών μένουν ελεύθεροι και η φιλοσοφία του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αυτήν την χρονική στιγμή που διανύουμε το ρόστερ του ΟΦΗ αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο από τους 30, οι είκοσι μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο – κάτι που λίγο, πολύ – ήταν γνωστό από το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι γεγονός ότι στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους και εκείνους που το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει για το μέλλον τους στην ομάδα.

Ωστόσο θα κρατήσουμε δύο τοποθετήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην πρόσφατη συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2 και οι οποίες αφορούν την επόμενη σεζόν: Η μια αφορά τις συζητήσεις του με τους παίκτες του ΟΦΗ που όπως είχε πει ο τεχνικός του ΟΦΗ “όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τις προθέσεις μου” και η άλλη είχε να κάνει με την φιλοσοφία του όταν είχε τονίσει πως “σκοπός είναι να μην γίνουν αλλαγές σε 90%”.

Κάνουμε την αρχή με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια. Αυτοί είναι μόλις δέκα και είναι οι Γιώργος Στρέζος, Γιάννης Δερμιτζάκης, Γιάννης Παναγιώτου, Δημήτρης Κομεσίδης, Μανώλης Μονιάκης, Μανώλης Μπολάκης, Γιώργος Κοντογιάννης, Βαγγέλης Πλευράκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Από εκεί και πέρα, λήγουν τα συμβόλαια είκοσι ποδοσφαιριστών που βέβαια πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν οι Δημήτρης Μαχαίρας και Νίκος Βαφέας που ανήκουν σε Λεβαδειακό και Απόλλωνα Αθηνών και οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί.

Ανά γραμμή τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Ιούνη

Τερματοφύλακες

Γιώργος Γιαγκιόζης

Αμυντικοί

Γιάννης Ποτουρίδης
Μανώλης Φαζός
Γιάννης Κοιλιάρας
Νίκος Βαφέας
Λεωνίδας Αργυρόπουλος

Μέσοι

Ανέστης Νάστος
Νίκος Πουρτουλίδης
Μανώλης Παπαστεριανός
Άγγελος Οικονόμου
Θανάσης Παπατόλιος
Δημήτρης Μαχαίρας
Ζοσέ Κοέλιο
Σέρχιο Λεάλ

Επιθετικοί

Αλέξης Περογαμβράκης
Δημήτρης Μάνος
Θανάσης Ντίνας
Βασίλης Κουτσιανικούλης
Τζίλι Βουό
Θανάσης Τοπούζης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook