Αλητεία στο ΟΑΚΑ, καταδίκασε σε ήττα τον ΟΦΗ ο εγκληματίας Βρέσκας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίζοντας κόντρα και στον Κατερινιώτη διαιτητή, ο ΟΦΗ πάλεψε στην Αθήνα, ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ σε μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα όμως μια αδράνεια και τα σφυρίγματα του Βρέσκα τον υποχρέωσαν σε ήττα με 1-0.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε κόντρα στην ΑΕΚ με σκοπό να πάρει ότι καλύτερο και από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι δεν πρόκειται να μείνει στην περιοχή του για να περιμένει το μοιραίο. Κυκλοφόρησε την μπάλα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με ψυχραιμία και χωρίς να πανικοβάλλεται άρχισε να επιτίθεται από τα πρώτα λεπτά.

Στο πρώτο λεπτό του αγώνα γίνεται η φάση που κρίνει το παιχνίδι όταν ο Δεληγιαννίδης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ με τον Χουλτ να τον “γκρεμίζει” όμως ο Βρέσκας σε μια ξεκάθαρη φάση δεν έδειξε την παράβαση υπέρ του ΟΦΗ.

Το πρώτο ημίχρονο είναι ισορροπημένο, ο ΟΦΗ κυκλοφορεί την μπάλα όμως οι Ναμπί, Νέιρα δεν ήταν καλοί δημιουργικά με αποτέλεσμα να του λείπει μια καλή τελική πάσα. Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ στο 37′ με τον Λιβάια και στο δεύτερο ημίχρονο αλλάζει εντελώς το σκηνικό του αγώνα.

O OΦΗ πατάει πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο από την ΑΕΚ με τον Κυριακίδη να ελέγχει τον ρυθμό στην μεσαία γραμμή και το πρέσινγκ του Βέρα στα 3/4 του γηπέδου να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους παίκτες του Χιμένεθ. Όμως ο ΟΦΗ δεν είχε υπολογίζει τον Βρέσκα αφού κάθε φορά που πλησίαζε στην περιοχή της ΑΕΚ, ο διαιτητής από την Πιερία είτε δεν έδινε τα φάουλ υπέρ του, είτε τον έβλεπε να καθαρίζει το παιχνίδι για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Η εικόνα του ήταν εξαιρετική, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου υποχρέωσε την ΑΕΚ να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και να μην μπορεί να αντιδράσει στο πρέσινγκ του ΟΦΗ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει κάνει μόλις δύο φάσεις (55′, 90′) σε όλο το δεύτερο ημίχρονο!

Από την άλλη ο ΟΦΗ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μένει με τις εντυπώσεις, όπως με Ατρόμητο, Ξάνθη, αλλά γυρίζει με άδεια χέρια και πλέον από την επόμενη αγωνιστική ξεκινούν οι μεγάλοι τελικοί της παραμονής.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook