Σα Πίντο: «Ακούμε ψιθύρους που δεν μας αρέσουν…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια εμφατική και ηγετική δήλωση στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη και ανέλυσε το γιατί.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι «ψίθυροι» που ακούγονται έχουν φτάσει και στα αυτιά του Ρικάρντο Σα Πίντο που τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΦΗ. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι «ο ΟΦΗ είναι σοβαρή ομάδα και κάνουμε τα πάντα για να είναι ψηλά» ενώ τονίζει ότι η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ρικάρντο Σα Πίντο

«Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως τον είχαμε σε κάθε ματς που παίξαμε στη έδρα για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θέλουμε μόνο τη νίκη για πολλούς και σημαντικούς  λόγους. Για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της 6ης θέσης αλλά και να ισοφαρίσουμε το ρεκόρ των 44 βαθμών που όπως ξέρω είναι η καλύτερη συγκομιδή του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά είναι σημαντικά γεγονότα όπως σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ακούμε διάφορους ψιθύρους που δεν μας αρέσουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν. Δίνουμε ένα ακόμα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και θα έλεγα ότι οι πάντες θα πρέπει να σέβονται την ομάδα, τους παίκτες, τους φιλάθλους και την ιστορία μας. Για αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Έχω πει από την πρώτη στιγμή που ήρθα ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα, δουλεύουμε πολύ καθημερινά και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί ψηλά που του αξίζει. Και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή»