«Δύσκολο να περιγραφεί ότι ζήσαμε το Σάββατο…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Μακρής μίλησε στην «Real News» για τις περιπέτειες του ΟΦΗ και τόνισε παράλληλα ότι όλα όσα έζησε στο «Γεντί Κουλέ» είναι δύσκολο να περιγραφούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακρή:

Για τα λάθη που έγιναν: «Κατά καιρούς έγιναν λάθη από όλους και, κυρίως, κατάχρηση του ονόματος και της ιστορίας του ΟΦΗ».

Για τις προσπάθειες των Μαχλά, Αναστόπουλου: «Με τον Μαχλά και τον Αναστόπουλο έγινε μια προσπάθεια, αλλά ήταν μικρή. Και έτσι μοιραία ήρθε το τέλος».

Για το αν δέχθηκε πόλεμο ο ΟΦΗ: «Σίγουρα δέχθηκε πόλεμο ο ΟΦΗ, αλλά άποψή μου είναι ότι τα μεγαλύτερα λάθη έγιναν εκ των έσω».

Για τις ευθύνες τρίτων: «Κοιτάξτε, σίγουρα η πολιτεία και η Superleague δεν μας βοήθησαν. Μας αφαίρεσαν βαθμούς, ποινή που ναι μεν προβλέπεται από τη νομοθεσία, όμως δεν μας έδωσαν ένα περιθώριο να πληρώσουμε, να πάρουμε ανάσα. Τι να πω, ίσως δεν ήθελαν κάποια πρόσωπα από την ομάδα και με τον τρόπο αυτό προκάλεσαν τεράστιο κακό στην ίδια».

Για το αν στελέχη του ΟΦΗ έφτασαν στο όριο της ανέχειας: «Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλη η ομάδα, όλοι οι άνθρωποί της, σε όλα τα πόστα, έχουν τεράστια αξιοπρέπεια. Είναι αλήθεια ότι περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις που μας δοκίμασαν άγρια και που στην πλειονότητά τους δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Και είμαι βέβαιος ότι σε καμιά άλλη ομάδα δεν θα είχαν επιδείξει αυτή την αξιοπρέπεια και την υπέρμετρη υπομονή για χάρη της ομάδας, της ιστορίας της και της βαριάς της φανέλας».

Για την παρουσίας της ομάδας στο γήπεδο το περασμένο Σάββατο: «Δύσκολο να το περιγράψεις με λόγια. Εύχομαι μόνο να μη ζήσει ποτέ κάτι ανάλογο άλλος συνάδελφός μου».

Για το σε τι ελπίζει: «Σ’ ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα μου. Όπου κι αν παίζει».