Αναστασιάδης: “Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην παραδοχή ότι ο ΟΦΗ είχε περισσότερες ευκαιρίες από την ομάδα του, προχώρησε ο αρχηγός της Λαμίας Ανέστης Αναστασιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ

«Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα… με πολύ άγχος με δυο ομάδες που είναι πολυ χαμηλά στην βαθμολογία και ήθελαν σίγουρα την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για βαθμολογικούς λόγους. Ο ΟΦΗ θεωρώ οτι είχε τις ευκαιρίες, χωρίς να ήταν ένα παιχνίδι ποιοτικό. Νομίζω οτι μετά το γκόλ του ΟΦΗ ίσως ξυπνήσαμε και διεκδικήσαμε την ισοφάριση και την ανατροπή, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Ο δρόμος είναι μακρύς. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά από όλους.

O κόσμος έχει δείξει οτι είναι κοντά στην ομάδα, τον ευχαριστούμε και εκ μέρους όλων των παιδιών ζητάμε συγγνώμη καθώς ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να τους δώσουμε την χαρά της νίκης. Δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε σκληρά και θεωρώ οτι θα έρθουν τα αποτελέσματα κάποια στιγμή. Πάντως νομίζω ότι βλέπει όλος ο κόσμος οτι η Λαμία έχει κόσμο που και κόσμιος είναι και σωστή συμπεριφορά έχει στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook