Το TOP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα το Gentikoule παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

Ελλείψει αγωνιστικού ρεπορτάζ λόγω του ρεπό της Σούπερ Λιγκ, η… «Καραγκουνιάδα» ήταν το θέμα που απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο τους αναγνώστες του Gentikoule.

Το Τop 10 του Gentikoule της προηγούμενης εβδομάδας όπως το αναδείξατε εσείς

10.

Τα δημοσιεύματα από την Ιταλία και τα οποία αφορούσαν το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 21χρονο επιθετικό της Μίλαν Αντρέα Σενέτι ανοίγουν το ΤΟP 10 αυτής της εβδομάδας. Όπως αποδείχθηκε, οι Ιταλοί είχαν όρεξη για μεταγραφικά σενάρια μιας και δεν υπήρχε κανένα απολύτως θέμα.

9.

Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η live μετάδοση του αγώνα από το Gentikoule βρέθηκε στο νούμερο 9. Φωτορεπορτάζ, σχόλια και ειδήσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς σε όλα τα παιχνίδια του ΟΦΗ, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

8.

Το σχόλιο του Gentikoule  για όσα είπε ο Παράσχος αναφορικά με την δυνατότητα των ομάδων να μπορούν να κάνουν ανατροπές στο Καραϊσκάκη, ήταν εκείνο που βρέθηκε στην 8η θέση. Αλήθεια κόουτς, υπάρχουν πολλές ομάδες σαν τον ΟΦΗ που να κάνουν το 2-0, 2-2 εκεί μέσα;

7.

Η είδηση ότι ο Μιχάλης Σηφάκης προπονείται με τον ΟΦΗ, δημιούργησε κάποια σενάρια μόνο που κανένα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αφενός γιατί ο ΟΦΗ απέκτησε δύο πολύ καλούς και νεαρούς γκολκίπερ οπότε δεν ψάχνεται για μεταγραφή και αφετέρου γιατί ο Σηφάκης ψάχνει κάτι άλλο. Όμως, όπως και να’ χει παραμένει ένα αγαπημένο – προς όλους μας – πρόσωπο και αυτό φάνηκε.

6.

Η παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στην Λετονία και η συνάντηση που είχαν με τον Γιώργο Σαμαρά κλείνει την δεύτερη πεντάδα του ΤΟP 10. Ο ΟΦΗ έδωσε το παρόν και στην Ρίγα με τα μέλη του συνδέσμου «Κρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος» και όσοι είδαν το ματς, το κατάλαβαν…

5.

Οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Στεφάν Άπια ανοίγουν το… ΤΟP 5 με τον Γκανέζο παιχταρά να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας. Το αν θα γίνει ή όχι αυτή η μεταγραφή, θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα…

4.

Και τώρα ξεκινάει η… «Καραγκουνιάδα»! Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε «ανοικτή γραμμή» με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας και όπως γίνεται κατανοητό ο κόσμος της ομάδας κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα»!

3.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Αναστόπουλου με τον Γιώργο Καραγκούνη βρίσκεται στην τρίτη θέση και όπως γίνεται κατανοητό, το αποτέλεσμα της δεν ήταν το αναμενόμενο για τον ΟΦΗ.

2.

Η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη απασχόλησε τον κόσμο του ΟΦΗ. Τα «μωρά» του Αναστόπουλου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και αποζημιώθηκαν από το χειροκρότημα του κόσμου.

1.

Στην κορυφή του TOP 10 βρέθηκε το… πρέσινγκ του ΟΦΗ προς τον Γιώργο Καραγκούνη αλλά και οι σκέψεις για την απόκτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως αμυντικός χαφ. Η τελευταία μεταγραφή δεν έχει γίνει, οπότε βρισκόμαστε σε αναμονή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook