Ανασκόπηση 2018 | Pics+Vds | Η ανατροπή της χρονιάς: ΟΦΗ-Εργοτέλης 4-2

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζοντας το τρίτο μέρος της Ανασκόπησης του 2018 με τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς για τον ΟΦΗ, επόμενη στάση ξανά στο “Γεντί Κουλέ”.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Παραμονές της μεγάλης γιορτής της 25ης Μαρτίου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Εργοτέλη και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δείχνει να είναι ένα φορτηγό με σπασμένα φρένα. Τελευταία ήττα είναι σχεδόν δύο μήνες πριν όταν και έχασε στην Λάρισα από τον τοπικό Απόλλωνα με 1-0. Έκτοτε το τρένο του ΟΦΗ δεν έκανε καμία στάση μετρώντας οκτώ σερί νίκες και με συνολικό απολογισμό τερμάτων 24-1 έδειχνε ασταμάτητο!

Έφτανε η ώρα του αγώνα με τον Εργοτέλη που για τον ΟΦΗ σήμανε πάση θυσία νίκη μιας και ακολουθούσαν τα δύο βαθμολογικά ντέρμπι με Παναχαϊκή και Άρη όπου παιζόταν η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.

Το “Γεντί Κουλέ” σε ένα καλοκαιρινό μεσημέρι έχει βάλει τα γιορτινά του, οι εξέδρες του έχουν γεμίσει και παρά τον τοπικό χαρακτήρα, το παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό και στα Καμίνια βρίσκονται περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι.

Το παιχνίδι ξεκινάει με ψυχρολουσία για τον ΟΦΗ μιας και ο τρελός τρόπος παιχνιδιού του Εργοτέλη έχει ως αποτέλεσμα να προηγηθεί 2-0 στο πρώτο τρίλεπτο (!!) της αναμέτρησης.

Με δύο γκολ στην πλάτη ο ΟΦΗ είναι αναγκασμένος να πιέσει για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και το πετυχαίνει στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού.

Όλα δείχνουν να αλλάζουν όταν ο ΟΦΗ μειώνει σε 1-2 με τον Κουτσιανικούλη – δύο λεπτά μετά.

Ήδη στο πρώτο τέταρτο το παιχνίδι έχει έρθει στα ίσια όταν ο “μάγος” Λεάλ κατεβάζει την μπάλα με φανταστικό τρόπο μετά το βολέ του Στρέζου και με σέντρα ακριβείας βρίσκει αμέσως το κεφάλι του “Κούτσια” που κάνει το 2-2.

Τα πράγματα έχουν βρει τον δρόμο τους, ο ΟΦΗ έχει ανεβάσει πλήρως στροφές και απειλείται από τον Εργοτέλη σε 1-2 περιπτώσεις όμως οι παρεμβάσεις του Στρέζου είναι αρκετές για να βάλουν φρένο στις όποιες ελπίδες έχει ο συμπολίτης.

Δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Λεάλ, Ντίνα είναι αρκετά για να φέρουν το τελικό 4-2 με τον ΟΦΗ να γυρίζει από την κόλαση χτίζοντας νοοτροπία νικητή για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook