2018: Η χρονιά που περίμενε κάθε οπαδός του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε λίγες ώρες μας αποχαιρετάει το 2018 και φεύγει μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ.

Το 2018 θα γραφτεί στην ιστορία του ΟΦΗ. Όσα χρόνια και αν περάσουν και αποτελέσουν παρελθόν, θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως το έτος που η ομάδα άλλαξε επίπεδο βρίσκοντας έναν κανονικό ιδιοκτήτη λύνοντας δια παντός τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν.

Ο… θείος εξ’ Αμερικής λεγόταν Μιχάλης Μπούσης και τα νέα έσκασαν στα τέλη του καλοκαιριού όταν το Gentikoule αποκάλυψε την παρουσία των Ηλία Πουρσανίδη, Γιώργου και Γιάννη Σαμαρά για το εγχείρημα που ήταν σε εξέλιξη πολλούς μήνες πίσω. Αργότερα, αρχές του Σεπτέμβρη αποκαλύφθηκε και το όνομα του επιχειρηματία που εκπροσωπούσαν.

Ήταν ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που κατοικεί μόνιμα στο Σικάγο ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε το ρουν της ιστορίας του ΟΦΗ. Μια οικογένεια με μεγάλη παράδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφέροντας τεράστιο κοινωνικό έργο βοηθώντας όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη, έμελλε να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ αλλάζοντας δια παντός την ιστορία του συλλόγου.

Η χρονιά που περίμενε κάθε οπαδός του ΟΦΗ είχε έρθει και πέρα από την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ, μετά από τρία πέτρινα χρόνια, είχε έρθει και ένας ιδιοκτήτης που εκτός από την τεράστια οικονομική επιφάνεια που τον διακρίνει, είναι και ο άνθρωπος που οδηγεί εκ του ασφαλούς τον σύλλογο στην κανονικότητα που είχε χαθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook