Ο «γέρος» μας περπάτησε ξανά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Να λοιπόν που τα χαμόγελα επέστρεψαν. Ο παλμός, η ξεγνοιασιά, ο συνδυασμός της ευχαρίστησης και της ηδονής με την λαχτάρα και την ανυπομονησία να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του την πρεμιέρα της νέας εποχής.

Σαν τώρα μου φαινόταν εκείνο το απόγευμα του Μαρτίου που με πόνο ψυχής αποχαιρετούσαμε τον ΟΦΗ. Μάλλον, ψέματα δεν τον αποχαιρετούσαμε. Τον αφήναμε λίγο να ξαποστάσει, να πάρει μερικές ανάσες σαν τον άνθρωπο μας που είναι 90 χρονών και τον κρατάμε παρέα μας, δεν τον αφήνουμε να φτάσει μόνος του τα 100. Λίγες ανάσες παίρνει και τον παίρνουμε ξανά από το χέρι για να του δείξουμε πως όσο… γερνάει τόσο πιο πολύ δενόμαστε μαζί του.

Πήγα σήμερα στο «Βαρδινογιάννειο» από νωρίς. Όσο νωρίς μπορούσα, σχεδόν 2 – 2.30 ώρες πριν την έναρξη της προπόνησης. Ήθελα να είμαι εκεί, να τραβήξω τζούρα από το ΒΑΚ, να μυρίσω ΟΦΗ. Ένα άρωμα που τόσο πολύ μου είχε λείψει. Την πήρα την τζούρα και με το παραπάνω. Ξέρετε γιατί; Γιατί πήγα και είδα χαρούμενα πρόσωπα. Είδα τον κόσμο να καταλαβαίνει πως αυτή η «νέα εποχή» που ξημερώνει για τον ΟΦΗ είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Είναι το αλλιώτικο, το «φάρμακο» όλων μας. Και ο κόσμος έστειλε το μήνυμα για το μέλλον. Έδιωξε μακριά τα φαντάσματα της μιζέριας και της αλλόκοτης μισαλλοδοξίας που τόσο πολύ ταλαιπωρεί αυτόν τον σύλλογο. Και που σε μεγάλο βαθμό, όλα αυτά μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Αλλά είπαμε, σήμερα (πλέον χθες) δεν είναι ημέρα μιζέριας και γκρίνιας. Δεν είναι ημέρα για να καταναλώνουμε φαιά ουσία και πράγματα δίχως λογική.

Ο… «γέρος» μας περπάτησε ξανά, άφησε στην άκρη την μαγκούρα και σαν έφηβος βγήκε να περπατήσει, να τρέξει και να ξεφύγει από τη ναφθαλίνη των τελευταίων μηνών. Για το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ πως θα έχουμε να πούμε αρκετά και να συζητήσουμε ακόμα περισσότερο. Είμαστε ακόμα στην αρχή μιας ολοκαίνουργιας ομάδας που χτίζεται και μεγαλώνει. Στόχος είναι η άνοδος και αυτό δεν το παραγνωρίζει κανένας. Χαίρομαι που ο Σεροπιάν δυναμώνει τα αποδυτήρια του, δίνει το στίγμα από την αρχή και τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς του είναι μόνο θετικά. Γιατί κακά τα ψέματα, πέραν της δουλειάς που έγινε διοικητικά, το ότι το ρόστερ του ΟΦΗ δημιουργήθηκε τόσο σύντομα είναι και ένα προσωπικό επίτευγμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΟΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + 12 =