Ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ρόστερ του ΟΦΗ είναι ανώτερο της Γ Εθνικής; Εννοείται και είναι αλλά θέλει κάτι παραπάνω. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Στο τέρμα; Εμπειρία και νιάτα, ταλέντο ατόφιο που θέλει παιχνίδια αλλά και… τύχη.

Στην άμυνα; Άνετα ο ΟΦΗ με αυτούς τους τέσσερις στόπερ μπορούσε να σταθεί στην Σούπερ Λιγκ. Είναι μια αμυντική τετράδα με εμπειρία (ο Ραπτάκης έπαιξε πέρυσι 32 ματς), μεγάλο ταλέντο αλλά και παραστάσεις. Πως να μην έχεις παραστάσεις όταν τα έχεις πάει εξαιρετικά απέναντι σε Μήτρογλου και Μπεργκ;

Στην μεσαία γραμμή; Διαθέτεις παίκτη που είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ (Φραγκουλάκης), παίκτες σκληροτράχηλους που κάνουν την διαφορά στην Football League (Γκούμας, Φαμπίνιο) αλλά και εναλλακτικές λύσεις όπως ο Πιθαρούλης που έχει γεμάτες χρονιές μέσα στα τελευταία χρόνια.

Τέλος, στην επίθεση; Το όνομα του Περογαμβράκη τα λέει όλα. Ύψος; Ο Τζέκος πέρυσι πέτυχε 9 γκολ παίζοντας μάλιστα σε μια μικρομεσαία ομάδα και δείχνει ότι έχει δυνατότητες που θα δώσουν άλλο αέρα στον ΟΦΗ. Μαρτσάκης, Νικολόπουλος είναι παίκτες με μεγάλο ταλέντο αλλά και προοπτική για το μέλλον. Είναι δεδομένο ότι στην Γ Εθνική μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα από όσα πιστεύει ο καθένας μας. Ο Κουσίδης είναι παίκτης άλλης ταχύτητας που μόλις εγκλιματιστεί θα δώσει αυτά που έδινε στην εθνική νέων και τον Παναθηναϊκό.

Φτάνουν αυτοί, θα πει κάποιος. Η δική μου άποψη είναι όχι. Το ρόστερ του ΟΦΗ θέλει ακόμα σημαντικές ενέσεις ποιότητας που θα του δώσουν άλλο αέρα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ποιότητα, εμπειρία και κλάση που μόλις τους βλέπει ο αντίπαλος θα γνωρίζει ότι έχει… χάσει από τα αποδυτήρια!

Ο Σεροπιάν έχει πει ότι θα γίνουν 2 μεταγραφές ακόμα. Φτάνουν πάλι αυτοί; Ενδεχομένως όχι αφού στα εξτρέμ, ο ΟΦΗ δείχνει να είναι “άδειος” από παίκτες ποιότητας και εμπειρίας από Σούπερ Λιγκ και Football League. Και εκεί πρέπει να στραφεί ο ΟΦΗ. Μην ξεχνάτε πως πλέον το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λιγότερο από έναν μήνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 3 =