Η απειρία, το “ράβε – ξήλωνε” και η δεύτερη προετοιμασία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι προσθαφαιρέσεις των τελευταίων ημερών προκαλούν ερωτηματικά στον κόσμο ενώ για εμένα ήταν απολύτως φυσιολογικές. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ.

Αν πάτε λίγο πίσω τον χρόνο και δείτε τις ανακοινώσεις του ΟΦΗ θα δείτε τα “ήξεις – αφίξεις” σχετικά με τις μεταγραφές που (θα) θα γίνονταν στον ΟΦΗ. Στις 27 Ιουλίου ο Σεροπιάν είπε ότι θα γίνει 1 μεταγραφή ακόμα και… τέλος. Λίγο πριν το φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών αποφασίστηκε να γίνουν 3 μεταγραφές. Οι μεταγραφές έγιναν και την ημέρα του αγώνα με τον ΠΟΑ έγινε γνωστό ότι θα γίνει 1 προσθήκη ακόμα. Ούτε αυτό έγινε γιατί γίνονται περισσότερες μεταγραφές.

Είναι… παρεξηγήσιμο αυτό; Στα δικά μου μάτια όχι. Ο ΟΦΗ χτίζεται από την αρχή, απειρία υπάρχει και κατά συνέπεια θα γίνουν και λάθη. Ειδικά στην περίπτωση του ΟΦΗ που χτίστηκε από το απόλυτο μηδέν με ελάχιστους παίκτες να παραμένουν στην ομάδα.

Επί της ουσίας θα έλεγα ότι τώρα διορθώνονται τα όποια λάθη έγιναν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με ποδοσφαιριστές που απλά δεν… μπορούσαν (και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στα 3 παιδιά που έφυγαν) και αυτό φαινόταν μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Έγραψα το βράδυ της Δευτέρας ότι το φιλικό με τον ΠΟΑ ήταν καταλυτικό για να αλλάξει η μορφή του ΟΦΗ και ευτυχώς που ήρθε αυτή η “σφαλιάρα” γιατί αλλιώς δεν θα έπιαναν το νόημα στον σύλλογο.

Η απειρία είναι φυσιολογικό να υπάρχει. Και κανένας δεν πρέπει να κατηγορεί αυτούς που βάζουν λεφτά ότι κάνουν λάθη. Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνουν. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να τα καταλάβουν και να δείξουν γρήγορη σκέψη προκειμένου να προλάβουν να τα διορθώσουν. Και οι τελευταίες προσθήκες, του Πατηνιώτη, του Ευσταθίου, του Πόποβιτς και του Σαχινίδη δείχνουν αυτήν την διάθεση: Την διόρθωση των λαθών που χρειάζεται να γίνει προκειμένου ο ΟΦΗ να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Με το πρωτάθλημα να αργεί για κανένα 20ημερο ακόμα, θα ακολουθήσει μια δεύτερη προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Σεροπιάν προκειμένου αυτοί να γίνουν ένα “σύνολο” που καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμο στο νέο πρωτάθλημα… Σκέφτειτε πόσοι παίκτες ήρθαν το τελευταίο 10ημερο και πόσοι μπορεί να έρθουν στην συνέχεια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Μα κοίταξε να δεις,
    Δε νομίζω να υπήρξε κανείς που περίμενε να στηθεί ποδοσφαιρικά η ομάδα full comple εξαρχής.
    Να σου πω τι με απασχολεί εμένα?
    Το μέλλον της ομάδας.
    Αν όντως πάμε για την επιστροφή στη S.L. με τον αέρα του δυνατού (επιτέλους) Ο.Φ.Η. δε θα έπρεπε ήδη με τη νέα αρχή να οργανωθεί a.s.a.p. η ΠΑΕ σε όλους τους τομείς…. που να καταλήγει με γοργούς ρυθμούς στην κατασκευή νέου γηπέδου??
    Όχι τίποτα άλλο… να ξέρουμε και μεις το ταβάνι σε τι ύψος χτίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + 1 =