Αυτός θα τραβήξει το κάρο για να βγει από την λάσπη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αν είναι ένας παίκτης που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας του ΟΦΗ, αυτός είναι ένας και μοναδικός. Όχι γιατί οι άλλοι δεν είναι καλοί αλλά γιατί εκείνος παίζει σε μια κατηγορία που απλά… δεν ταιριάζει. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Παρακολουθώντας όλα τα φιλικά του ΟΦΗ περίμενα πως και πως να δω τον Αλέξη Περογαμβράκη να παίζει απέναντι σε αντιπάλους που, βάσει αξίας, είναι ένα και δύο επίπεδα κάτω από τον ίδιο. Κάτι οι τραυματισμοί στην αρχή, κάτι το ότι προφυλάχθηκε, ο Περογαμβράκης έδειξε κόντρα σε Τυμπάκι και Ποσειδώνα ότι είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας του ΟΦΗ.

Γιατί πολύ απλά ο Περογαμβράκης έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας και αξίας από όλους όσους αμυντικούς θα αντιμετωπίσει την φετινή σαιζόν. Και βέβαια εδώ ταιριάζει απόλυτα η φράση πως “ότι πληρώνεις, παίρνεις”. Ο “Πέρο” είναι δικαιολογημένα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αφού, να έχει την υγειά του, είναι σε θέση να κάνει πλάκα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η διαφορά με τον Περογαμβράκη είναι πως δεν αποτελεί μόνο εκτελεστή αλλά στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε πως είναι και ένας εξαιρετικός πασέρ. Ο τρόπος με τον οποίο παίζει με τον συμπαίκτη του στην επίθεση, το πως προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και να τον καθοδηγήσει είναι κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε παρατηρήσει στην Σούπερ Λιγκ. Είτε για ένα 45λεπτο στο Τυμπάκι όπου πάσαρε εξαιρετικά στον Τζέκο, είτε χθες ο τρόπος με τον οποίο τροφοδότησε τον Μπολάκη στο τρίτο γκολ – δείχνουν έναν άλλο Περογαμβράκη που είναι σε θέση να κάνει την (μεγάλη) διαφορά στον φετινό ΟΦΗ. Σίγουρα περιμένουμε πολλά από τον Πόποβιτς και τον Φραγκουλάκη, να δώσει λύσεις στην επίθεση ο Σαχινίδης και ο Τζέκος αλλά ο καταλύτης θα είναι ο Περογαμβράκης, Κανένας άλλος.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει την τεράστια διαφορά στον φετινό ΟΦΗ αρκεί να έχει και τους κατάλληλους παρτενέρ. Ο πασέρ Περογαμβράκης είναι μια άλλη έκδοση του ποδοσφαιριστή από αυτήν που είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Σε γενικά πλαίσια αυτό που διακρίνεται και από τον πιο άσχετο με την μπάλα, είναι ότι ο “Πέρο” θα αποτελέσει τον ηγέτη του φετινού ΟΦΗ. Θα σκοράρει με τον δικό του τρόπο και όσο θα είναι εκείνος καλά, θα κάνει καλύτερους και τους συμπαίκτες του. Όταν θα λείπει, αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε στο μέλλον αν και απευχόμαστε να συμβεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Καλά… Σαρρή, μακάρι να βγείς αληθινός και να τραβήξει την ομάδα προς το στόχο της, αλλά θα σου έλεγα ένα πράγμα… μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μήν πείς… και πάντως, τον Περογαμβράκη που περιγράφεις, εγώ δεν τον έχω δεί ακόμα στον ΟΦΗ… μακάρι να τονε δώ φέτος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 4 =