Ο “Πόπο” τον αλλάζει…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Είχαμε πει εδώ και καιρό πως από τον ΟΦΗ έλειπαν οι παίκτες που θα έδιναν άλλη διάσταση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του ΟΦΗ. Παίκτες με παραστάσεις, προσωπικότητα και ποιότητα. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Καλός ο Ευσταθίου, ακόμα καλύτερος ο Πατηνιώτης. Μιλάω για δύο παίκτες που ήρθαν το τελευταίο 20ημερο και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Και αρκετά μάλιστα. Όμως ο Ζντράβκο Πόποβιτς είναι εκείνος που αλλάζει προς το καλύτερο τον ΟΦΗ. Και δεν είναι ακόμα έτοιμος 100% ο Κροάτης. Την προηγούμενη εβδομάδα έγραφα ότι στις πλάτες του Περογαμβράκη πέφτει το μεγάλο βάρος για να ηγηθεί του φετινού ΟΦΗ. Και έτσι είναι. Ο “Πέρο” με τα γκολ και τις ασίστ του θα είναι ο καταλύτης για την φετινή προσπάθεια.

Όμως ο “Πόπο” δίνει κάτι διαφορετικό στον ΟΦΗ και τον ανεβάζει επίπεδο. Τα “τηλεκατευθυνόμενα” σουτ που γνωρίζαμε από τις δύο πρώτες θητείες του, αυτό το απρόβλεπτο που έχει στο παιχνίδι του είναι κάτι που μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ δεν είχε βάλει στο παιχνίδι του. Και είδαμε χθες πως μέσα από 2 – 3 προσπάθειες ότι ο Κροάτης μπορεί να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Κροάτης είναι παίκτης που δίνει άλλο τέμπο στην επίθεση του ΟΦΗ. Δεν είναι “killer” μέσα στην περιοχή όπως ο Περογαμβράκης αλλά κινούμενος έξω από αυτήν θα δώσει λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες και ομάδες που θα παίζουν “ταμπούρι” απέναντι στον ΟΦΗ προκειμένου να μην χάσουν. Όταν ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι έτοιμος 100% τότε είναι δεδομένο πως στο οπλοστάσιο του ΟΦΗ θα μπει ένα όπλο που απουσίαζε παντελώς από το παιχνίδι της ομάδας μέχρι στιγμής. Και τον αλλάζει άρδην εν όψει της νέας χρονιάς που μόνο εύκολη δεν θα είναι για την ομάδα, ούτε θα παίξει απέναντι σε ομάδες – καφενεία (όπως πολύς κόσμος πιστεύει).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − five =