Δεν υπάρχει η λέξη “υπομονή” στο λεξιλόγιο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ακούσαμε την γνωστή λέξη “υπομονή”. Μην την ακούσω ποτέ ξανά και δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του ΟΦΗ. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Όσα χρόνια η ομάδα ήταν στην Σούπερ Λιγκ, υπήρχε στο λεξιλόγιο μας η λέξη υπομονή. Άντε την πρώτη αγωνιστική να πούμε “υπομονή” γιατί ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπιζε τον Εθνικό αλλά την Ξάνθη ή τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο. Αλλά τώρα να κάνουμε υπομονή, γιατί; Επειδή χάσαμε από τον Εθνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όχι παιδιά, δεν υπάρχει η λέξη “υπομονή” στο λεξιλόγιο του ΟΦΗ. Δεν είναι δυνατόν να λέμε “υπομονή” επειδή ο ΟΦΗ έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Εθνικό Πειραιώς. Η σημερινή εμφάνιση, και όχι τόσο το αποτέλεσμα, ήταν το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί “άθλια”. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο για να πούμε από το να χαρακτηριστεί “άθλια” η εμφάνιση του ΟΦΗ.

Ούτε πολύ περισσότερο χρόνος και υπομονή για έναν ΟΦΗ που έχει μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τίποτα λιγότερο. Θα χαρακτήριζα την ήττα ως “φιάσκο” αλλά τι “φιάσκο” μπορεί να είναι αυτό όταν η πρώτη σου ευκαιρία γίνεται στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης;

Και βέβαια σε μια τέτοια εμφάνιση κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, μέχρι τον προπονητή. ΟΛΟΙ έχουν ευθύνες για την κακή προετοιμασία της ομάδας, ήταν εμφανές από το γεγονός ότι ο Εθνικός μπήκε δυνατά όπως το γνωρίζαμε όλοι μας, μέχρι το κακό “διάβασμα” του παιχνιδιού μετά τον τραυματισμό του Παπατζίκου που είχε ως αποτέλεσμα την μετατόπιση του Γκούμα στο κέντρο της άμυνας. Ο Γκούμας ήταν κακός στην θέση του στόπερ ενώ ο Μπολάκης παραμένει “παρκαρισμένος” στον πάγκο. Όχι ότι φταίει ο Πιθαρούλης. Για τον “Πίθα” τα έχουμε πει και ξαναπεί. Είναι ο πιο πειθαρχημένος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο.

Παιδιά συγνώμη αλλά υπομονή σε καμία περιπτωση. Η σημερινή ημερομηνία, 27 Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ. Το νέο ξεκίνημα δεν περιλαμβάνει τέτοιες στιγμές και όσο πιο γρήγορα το πάρουν χαμπάρι στον ΟΦΗ, τόσο το καλύτερο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

12 σχόλια

  1. θελω να τονισω οτι ειμαστε στους -6 βαθμους ετσι…..

    1. Το -6 δεν αφορά τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Γ εθνική και στην ουσία είναι ο σημερινός ΟΦΗ, άλλα την ΠΑΕ ΟΦΗ που αγωνιζόταν στην σουπερ λίγκα. Μία ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία είναι σε εκκαθάριση και σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε στα χαρτιά.

      Από την στιγμή που η ομάδα έπεσε Γ Εθνική και την ανέλαβε ο Ερασιτέχνης, χρέη και ποινές που αφορούσαν την ΠΑΕ ΟΦΗ διαγράφονται (έκτος τα χρέη της εφορίας τα οποία μεταβιβάζονται στους διατελέσαντες προέδρους της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μαχλά-Κουράκη-Βατσινά κλπ)

      Αυτά που σας γράφω είναι 100% εξακριβωμένα.

      Οπότε μην ανησυχείτε για οικονομοτεχνικά θέματα αυτά δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για τον σημερινό ΟΦΗ, άλλα να ανησυχείτε πάρα πολύ για το σημερινό αγωνιστικό χάλι. Αυτό να φοβάστε.

  2. Καλά τα γράφεις φίλε Σαρή το θέμα είναι να τα διαβάσουν και να βάλουν μυαλό γιατί σήμερα ξεκίνησε μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη για τον ΟΦΗ

  3. Ma ti tha pi afto -6 giati, kai apo pou prokipti??

  4. Τι υπομονή ρε παιδιά και γιατί. Ο ΟΦΗ είχε να παίξει με πληρωμένους παίκτες κάτι χρόνια και η εμφάνισή μας ήταν αυτή; Τι να πουν οι περυσινοί ή οι πιο παλιοί που έπαιζαν και τους φωνάζαμε κιόλας που είχαν να δουν το χρώμα του χρήματος κάτι μήνες. Ήταν αυτή εμφάνιση; Ήταν αυτή ομάδα; Δεν ντρέπονται λίγο; Τους αναθέσαμε να βγάλουν την ομάδα από αυτή τη κατηγορία της ντροπής και θα το καταφέρουν με αυτές τις εμφανίσεις; Έχουν καταλάβει όλοι, παίκτες και προπονητής, με ποια φανέλα παίζουν και σε ποια κατηγορία; Μην τολμήσει να πει κανένας ότι είναι ανασταλτικός παράγων η πίεση του κόσμου ή η μπαρούφα που ακούγεται για το πλαστικό χόρτο. Ο ΟΦΗ πρέπει να νικά και να μην πανηγυρίζει κανένας όχι να τρώει δύο γκολ από τον Εθνικό και να μην κάνει καμιά ουσιαστική ευκαιρία. Τι θέλουν πια. Την καλύτερη δυνατή διοίκηση την έχουν και έκανε ότι μπορούσε να φέρει παίκτες. Κόσμο έχουν, εγκαταστάσεις για την κατηγορία μοναδικές. Τι άλλο θέλουν μπορούν να μας πουν;

  5. Απλά, παρά όλες τις καυλο+σκατο-φάσεις που χω ζήσει 30 χρονών ΟΦΗτζής, σήμερα ήταν η πρώτη φορά που πήγαν να με πιάσουν τα κλάμματα. Ντροπές και Χαρές έχουμε ζήσει πολλές. Το να χάνουμε από τον εθνικό στη Γ’….. ποτέ. ΠΟΤΕ. μέχρι σήμερα… χαλάλι. Θα περάσει κι αυτό….

  6. Πολύ άσχημο πράγμα η υπεροψία. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα Γ’ εθνικής.
    Όσο και αν δεν θέλετε να καταλάβετε, πρωταθλητής στα χαρτιά δεν σημαίνει πρωταθλητής στο χορτάρι. H ιστορία γράφετε με έργα και όχι με λόγια..

  7. Να συμπληρώσω στα παραπάνω – Σας μιλάει ένας ομιλήτης που έζησε μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ.

  8. EΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΜΕΝΗΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΡΑΒΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΓΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ….. ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ! Ο ΚΑΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΤΟ ΠΑΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΕΝΗΣ. ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ1,5 ΜΗΝΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ? ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ! ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΕΡΟΠΙΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ, ΕΙΤΕ ΠΟΠΟΒΙΤΣ, ΕΙΤΕ ΦΑΜΠΙΝΙΟ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΩΣ, ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ, ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.-

  9. τοσο μπορουν τοσο παιζουν…ειναι επιπεδου τοπικου: διοικηση,προπονητης ,παικτες.
    μη περιμενετε βελτιωση, δυο μηνες παραπαιουν με ερμηδες,ΠΟΑ και τυμπακια..
    ολες οι ομαδες της αθηνας εχουν πολυ ταλεντο,τσαμπουκα, χωρις ονοματα και ξοφλημενους 35αρηδες…

  10. 2 μήνες τώρα τα λέω ….και γραπτά και προφορικά ….και έχουμε …έρθει και σε αντιπαράθεση μαζί ….Μανόλη Σαρρη συχνά πικνα μάλιστα …… Παιδιά εμένα προσωπικά όπως την έβλεπα από τα φιλικά την ομάδα ….είναι ….για πολλά χαστούκια ….και εύχομαι να βγω ψεύτης …..Λείπουν κάποιοι παίχτες ….. και εύχομαι να ήταν αυτή η αιτία ….αλλά δε νομίζω … Στην ομάδα έχουν έρθει πολλοί παίχτες ….αρκετοί σε ίδιες θέσεις …και λείπουν από άλλες θέσεις παίχτες κλειδιά ….Λείπει ένα κανονικό 10 αρι ….και μας λέει ο κάθε Σεριπιαν ότι θέλει να παίζει από το πλαι ……έλεος δλδ ….θα ξεχάσουμε και τι έχουμε δει ως τώρα στη ζωή μας

  11. Το παιχνίδι δεν το είδα αλλά όταν έμαθα το σκορ συνειδητοποίησα ότι ο Ο.Φ.Η θα έχει μια πολύ δύσκολη χρονιά.Θεωρώ ότι όλος ο σχεδιασμός της χρονιάς είναι μια παρωδία υπεύθυνοι σε αυτό το χάλι είναι η διοίκηση και το προπονητικό τιμ.Ακόμα θέλω να πω ότι ο Σεροπιάν θα φύγει νύχτα μπορεί και μέρα γιατί πολύ απλά από την αρχή μόλις ανέλαβε έφυγαν Μονιάκης και Γιαγκιόζης ο πρώτος μπορεί να κάνει άστατη ζωη έξω από το γήπεδο αλλά ήταν πάντα μαχητής για τον Ο.Φ.Η και το έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο και η όμαδα τον χρειαζόταν φέτος ο δεύτερος είναι από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες στην ηλικία του και την στιγμή που δεν έχεις αξιόπιστες λύσεις στην θέση αυτή πρέπει με νύχια και με δόντια να τον κρατήσεις.Βλέπουμε λοιπόν τώρα να παίζει ο Βλάχος που ο Γιαγκιόζης θεωρώ είναι πολύ καλύτερος και να τρώμε αστεία γκολ.Η ομάδα θεωρώ ότι δεν θα βγει φέτος γιατί όλες οι ομάδες όταν παίζουν με τον Ο.Φ.Η θα δίνουν τα πάντα για να νικήσουν τον Ο.Φ.Η και από την στιγμή που η ομάδα είναι ένα σκορποχώρι χωρίς αρχή μέση και τέλος με παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και με πάρα πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών δεν έχουμε καμιά ελπίδα.Μακάρι να βγω ψεύτης και την δεύτερη αγωνιστική στο Γεντικουλέ να μην γίνουν επεισόδια.Και πολύ σωστά λέτε όλοι σας δεν υπάρχει υπομονή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + 4 =