Εκεί που γράφτηκε ο επίλογος, να γίνει το Restart…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για την επιστροφή στο “Γεντί Κουλέ” μετά από 8 μήνες (!!) και πως από την Κυριακή ξεκινάει το πραγματικό πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ.

Όταν παίζεις στην Γ Εθνική και έχεις να αντιμετωπίσεις τις… συμπαθείς ομάδες της Κηφισιάς και των υπόλοιπων προαστίων της Αττικής τότε δεν πρέπει να σκεφτείς άλλο αποτέλεσμα πέρα από 15 ΝΙΚΕΣ μέσα στο γήπεδο σου. Και ειδικά όταν παίζει στο “Γεντί Κουλέ” και όχι στους Πράσινους και τους ροζ Λόφους των Αθηνών. Συγνώμη, που φαίνομαι λίγο υποτιμητικός απέναντι στους αντιπάλους του ΟΦΗ (αν και είμαι ο πρώτος που έχω πει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο) όμως επειδή το κακό παρατράβηξε, κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος.

Την Κυριακή (11/10) συμπληρώνονται, παρά 5 ημέρες, 8 μήνες από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με κόσμο στο Γεντί Κουλέ. Η μοίρα το θέλε να είναι το τελευταίο κόντρα στον ακατανόμαστο. Και σαν να έπεσε βαριά η κατάρα αυτή, από τότε ακολούθησαν 3 παιχνίδια στο Ηράκλειο αλλά σε κανένα από αυτά δεν υπήρχε κόσμος!!

Οκτώ μήνες μετά, ο ΟΦΗ έχει αλλάξει ριζικά και σε ποσοστό 110%. Ελάχιστα πρόσωπα, πέραν των υπαλλήλων και κάποιων παικτών, δεν έχουν να θυμίζουν σε τίποτα την ΠΑΕ ΟΦΗ. Επειδή πιστεύω στα παιχνίδια της μοίρας και μάλιστα αρκετά από αυτά έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό κομμάτι, δεν είναι τυχαίο ότι ο ΟΦΗ την Κυριακή ψάχνει την (αγωνιστική) επανεκκίνηση του στο φετινό πρωτάθλημα. Μια επανεκκίνηση που υπό νορμάλ συνθήκες θα είχε γίνει στην πρεμιέρα με τον Εθνικό όμως για λόγους που έχουμε αναλύσει και που μας κουράζουν, αυτό δεν συνέβη.

Αυτήν την Κυριακή, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, ο κόσμος και η ομάδα θα πρέπει να γίνουν μια γροθιά γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι άλλο. Ο μεν κόσμος να κάνει αυτό που κάνει πάντα, και θα το κάνει και την Κυριακή και με το παραπάνω, και η δε ομάδα να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν χωρούν άλλες αποτυχίες. Και ειδικά μέσα στο Ηράκλειο, είπαμε και παραπάνω: 15Χ15 και τελειώνει το παραμύθι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Καλα τα λες αλλά με τις κινήσεις που κάνουν ερασιτέχνης και διοίκηση πχ.μεταγραφες κοτσιου Φραγκουλάκη και άλλων και μη συμφωνίας μεταξύ τους φοβάμαι πως θα δούμε φαινόμενα όπως το μπάσκετ στο τέλος.ποσο να αντέξουμε ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 2 =