Ακόμα μια ημέρα στην δουλειά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule τη νίκη στην Γλυφάδα, συντάσσεται 100% με τον Γκουλή, και κυκλώνει στο ημερολόγιο το επόμενο σημαντικό παιχνίδι του ΟΦΗ.

Ξεκινάμε από τα βασικά. Κάναμε μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Ο ΟΦΗ κέρδισε την Γλυφάδα όπως έπρεπε να κάνει, “το αυτονόητο” που έλεγε και μια… ψυχή, και πάμε στον επόμενο. Το έχω πει και το έχω γράψει ακόμα περισσότερες φορές, όταν ο ΟΦΗ είναι αυτός που πρέπει να είναι, δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα από αυτές που συμμετέχουν στον όμιλο του. Το επίπεδο του 4ου ομίλου είναι τόσο χαμηλό που δεν χωράει καμία αμφισβήτηση ότι οι υπόλοιπες 15 ομάδες, χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης, μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον ΟΦΗ. Βεβαίως, αυτό το -6 αποτελεί ένα σημαντικό αγκάθι που είναι περισσότερο, στα δικά μου μάτια, ψυχολογικό βάρος παρά βαθμολογικό. Ακόμα και τώρα που ο Ιάλυσος έχει κάνει το 4Χ4, δεν έχει κάνει κάτι σπουδαίο απλά έχει κερδίσει υποδεεέστερες ομάδες.

Το θέμα είναι λοιπόν, το τι κάνει ο ίδιος ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε το καθήκον του παίρνοντας τους βαθμούς αλλά παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Κάτι που για φέτος περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού το ζητούμενο είναι οι νίκες και η άνοδος. Όμως το καλό ποδόσφαιρο που παίζει, βοηθάει και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να πάρουν ψυχολογία και να κερδίσουν σε αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας.

Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να σχολιάσουμε το οτιδήποτε. Και αυτή είναι μια εικόνα που θα την δούμε σε πολλά ματς, εφόσον ο ΟΦΗ παρουσιαστεί όπως σήμερα: Δηλαδή σοβαρός και πειθαρχημένος.

Για την συνέχεια, αυτό που έχω να πω είναι πως έγινε το πρώτο βήμα για το 7Χ7. Ακολουθούν 6 παιχνίδια από τα οποία τα 5 θα γίνουν εντός Κρήτης και το ένα στην Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο. Εάν οι Ροδίτες συνεχίζουν… τρένο, τότε αυτό θα είναι μισός τίτλος για τον ΟΦΗ. Περνάει από την Ρόδο και δεν κοιτάζει ξανά πίσω, στην πιο δύσκολη – θεωρητικά – εκτός έδρας περιπέτεια του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Μανο,εχεις λαθος τη βαθμολογια.Οι αλλες ιστοσελιδες λενε 1 βαθμο.Δεν υπολογισες το -6.Μεχρι να αλλαξει δικαστικα,πρεπει να το προσμετρας.

    1. Αποστόλη για να είναι ανεβασμένο το ηθικό μας την αφήνω έτσι και όταν οριστικοποιηθεί το -6 θα αλλάξω την βαθμολογία… 🙂

  2. <>
    αυτο δεν βγαζει νοημα, μηπως εχεις κανεις λαθος μανωλη?

    1. Εάν οι Ροδίτες συνεχίζουν… τρένο, τότε αυτό θα είναι μισός τίτλος για τον ΟΦΗ

  3. Μανώλη είδα πριν λίγο τα video με τα γκολ. Δεν υπάρχει κάποιος από την ΠΑΕ που να βιντεοσκοπεί τους αγώνες? Τι χάλια είναι αυτά??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × one =