Τα πράγματα είναι απλά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, πλέκει το εγκώμιο του ρόστερ του Γκουλή και μιλάει για το ματς που αναδεικνύει την ανωτερότητα του.

Πληροφορήθηκα μέσω του Facebook ότι το blog που έγραψα το βράδυ της Κυριακής και όσα αναφέρω εκει μέσα… “πόρωσαν” τους ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Μου μετέφεραν επίσης πως στην Ρόδο έχουν “φανατιστεί” οι ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού και θέλουν να αποδείξουν την αξία τους στο παιχνίδι της Κυριακής. Ας φανατιστούν για να δούμε και ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι γιατί εγώ συνεχίζω να επιμένω ότι από πλευράς ρόστερ και παικτών, η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια. Ο Ιάλυσος δεν διαθέτει ούτε Κώτσιο, ούτε Φραγκουλάκη και Φαμπίνιο, πολύ περισσότερο δεν έχει Περογαμβράκη, Πόποβιτς.

Τα πράγματα είναι απλά και θέλω να τα κάνω απλούστερα: Μοναδικός αντίπαλος του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής είναι ο κακός του εαυτός. Αυτός που είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια, αυτός που είδαμε, κάπως, σε ένα μέρος του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όταν ο ΟΦΗ σοβαρεύεται τότε θα ρίχνει τρία γκολ, όπως στην Γλυφάδα και άλλα δύο μέσα σε 10 λεπτά όπως κόντρα στους Κρουσανιώτες.

Τι πιο απλό να γράψω από το ότι ο ΟΦΗ έχει παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας και επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Προσωπικά δεν τρομάζω από το 5Χ5 του Ιαλυσού με 3 από τα 5 παιχνίδια να έχουν γίνει μέσα στην Ρόδο. Και ο ΟΦΗ αν ξεκινούσε με 2 ματς στο Ηράκλειο, στην αρχή της χρονιάς που ψαχνόταν αγωνιστικά, πάλι 5Χ5 θα είχε κάνει.

Το παιχνίδι της Κυριακής εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Από κανέναν άλλο. Ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, δεν έχει αντίπαλο στον όμιλο και εφόσον παρουσιαστεί όπως πρέπει θα είναι σε θέση να τελειώσει ακόμα και αήττητος το πρωτάθλημα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Από την πλευρά μου δεν βγάζω ούτε αλαζονεία, ούτε έπαρση. Και καμία προσπάθεια υποτίμησης των αντιπάλων του. Απλά ο ΟΦΗ δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Δεν αναφέρομαι στα χαρακτηριστικά του οργανισμού που λέγεται ΟΦΗ όπως είναι η φανέλα, ο κόσμος, το γήπεδο και ο χαρακτήρας που βγάζει αυτός ο σύλλογος. Αναφέρομαι σε καθαρά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που αφορούν τον ΟΦΗ και τις υπόλοιπες ομάδες. Το ρόστερ του ΟΦΗ, το έγραφα και τότε, δεν ήταν του πεταματού έστω και αν στις δύο πρώτες γκέλες σε αυτό το “χωριό των κανιβάλων” που λέγεται Facebook προσπάθησαν αρκετοί να το υποτιμήσουν και να το βγάλουν άχρηστο.

Ο ΟΦΗ την Κυριακή θα πρέπει να δει το παιχνίδι ως τον πρώτο τελικό της χρονιάς. Ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Αν θέλετε, δείτε το και βαθμολογικά. Με το παρόν -6 να ισχύει, ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη για να μειώσει την διαφορά ακόμα περισσότερο και δεν τον παίρνει να αφήνει βαθμούς στα παιχνίδια εκτός Κρήτης.

Το γράφω σήμερα, για να μην θεωρηθώ μετά Χριστόν προφήτης. Ακόμα και αν στραβώσει κάτι την Κυριακή, θα συνεχίσω να λέω ότι ο ΟΦΗ διαθέτει τους καλύτερους παίκτες και την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Θα αναλύουμε το τι έφταιξε και το τι πήγε στραβά όμως η αλήθεια είναι αυτή: Ότι ο ΟΦΗ διαθέτει την καλύτερη ομάδα και μοναδικός του αντίπαλος είναι ο κακός του εαυτός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 5 =