Το κουμπί του πανικού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το παιχνίδι με τον Ιάλυσο πέρασε, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και πλέον στον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξουν την συνέχεια με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και… νίκες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Στο μεγάλο χωριό των κανιβάλων που λέγεται Facebook, ο καθένας μπορεί να εκφέρει άποψη με τέτοιον τρόπο που να ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα. Πολύ περισσότερο όταν ασχολείσαι με μεγάλες ομάδες όπως ο ΟΦΗ. Τότε βλέπεις τα χειρότερα. Από σχόλια και απόψεις χωρίς ουσία, μέχρι δημόσιο κρέμασμα όλων των υπευθύνων. Δεν βγάζω απ έξω και τον εαυτό μου αφού είμαι δέσμιος του Facebook και περνάω εκεί αρκετές ώρες από την ημέρα. Μέσα από το Facebook, μπορώ να πιάσω κλίμα και κυρίως πως σκέφτεται ο καθένας μετά από μια ισοπαλία ή μια ήττα του ΟΦΗ.

Και αυτό που αντιλαμβάνομαι τις τελευταίες ώρες είναι ότι όλους τους έχει πιάσει ένας πανικός και μάλιστα χωρίς σοβαρό λόγο. Ο άλλος γράφει “τελείωσε το πρωτάθλημα από τώρα” και ενώ είμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική!!!

Ας μην πατήσουμε αδέρφια το κουμπί του πανικού. Μέντιουμ ή μελλοντολόγοι δεν είμαστε, από όσο ξέρω τουλάχιστον, και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον. Έγραφα από την προηγούμενη Κυριακής ότι και με μια ισοπαλία δεν χάνεται ο κόσμος. Και συνεχίζω να το πιστεύω. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα επειδή ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος στην Ρόδο. Και όντως έτσι είναι, αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν 24 αγωνιστικές ακόμα. Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς, άλλο σχόλιο μπορεί να γίνει την έκτη αγωνιστική και άλλο την εικοστή.

Αυτήν την ώρα δεν χρειάζεται πανικός και είναι σίγουρο πως δεν χάθηκε η άνοδος, όπως θέλουν να πιστεύουν αρκετοί. Όμως ο ΟΦΗ χρειάζεται να κάνει τα αυτονόητα από εδώ και στο εξής προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Να τρέξει ένα μεγάλο σερί νικών, όχι δύο ή τρεις, και στα τέλη του πρώτου γύρου (μέσα Ιανουαρίου του 2016) να βρίσκεται, αν όχι στην κορυφή, πολύ κοντά βαθμολογικά στην πρώτη θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Μάνο, το έχω ξαναγράψει, για να πάρουμε πρωτάθλημα το ανώτερο των απωλειών είναι 2 ισοπαλίες μέχρι τέλους πρωταθλήματος.

  2. Δεδομένου ότι θα ισχύσει σίγουρα και το -6, συμφωνώ απόλυτα με το Νίκο. Από έγκυρη πηγή δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι σχετικά με το -6. Γι’ αυτό ας σοβαρευτούνε όλοι, κάτω τα κεφάλια, τέρμα οι πλάκες και τ’ αστεία και πρόσω ολοταχώς για σωστή και αποτελεσματική δουλειά.

  3. ΜΑΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ (ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΛΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ). ΟΣΑ ΜΑΤΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΑΜΕ, ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ -6.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ Η ΜΠΟΥΤΙΚ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 3 =