Μέσα δεν θα έχουμε πρόβλημα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την συνηθισμένη “4αρα” και επικεντρώνει την προσοχή του στα παιχνίδια εκτός “Γεντί Κουλέ”.

Για το παιχνίδι με την Επισκοπή δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Όχι, ότι θέλω να υποτιμήσω τους Ρεθυμνιώτες αλλά το έχω υπογραμμίσει αρκετές φορές: Στόχος μέσα στο “Γεντί Κουλέ” είναι να γίνει το απόλυτο, 15 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έτσι θα επιτευχθεί κατά 2/3 ο στόχος της ανόδου. Και θεωρώ πως βάσει ρόστερ, παικτών και δυναμικής θα είναι αποτυχία για τον ΟΦΗ εάν “χαρίσει” έστω και 1 βαθμό μέσα στο “Γεντί Κουλέ”. Δεν θα πρέπει να πανηγυρίζει ο ΟΦΗ επειδή κέρδισε την Επισκοπή γιατί το έχουμε ξαναπεί ότι το ρόστερ του είναι ένα με δύο επίπεδα πάνω από τους υπόλοιπους.

Γενικά, ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα στα παιχνίδια του “Γεντί Κουλέ” και σημασία έχουν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί είναι το πρόβλημα και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον. Το ματς της Ρόδου πρέπει να γίνει ένα μάθημα για τον ΟΦΗ γιατί είναι δεδομένο ότι όλες οι ομάδες θα τον αντιμετωπίσουν, πάνω – κάτω, με τον ίδιο τρόπο. Ο Γκουλής σωστά το είπε στην συνέντευξη τύπου ότι θα πρέπει ο ΟΦΗ να πηγαίνει από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Όπως έχω γράψει ξανά, ακόμα και αν ισχύσει το -6, ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει 8 διπλά στα 11 παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αν το κάνει, ξεκινώντας από τα Ζωνιανά, τότε θα έχει μπει πραγματικά στον σωστό δρόμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − eight =