Σημασία δεν έχει μόνο το τώρα αλλά και το αύριο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για το παιχνίδι της Τετάρτης δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Είτε γιατί η εμφάνιση του ΟΦΗ δεν σηκώνει και πολλές συζητήσεις, είτε γιατί το παιχνίδι δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Αλλά… Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους πήγαν στο γήπεδο την Τετάρτη. Αργία άρα ημέρα και για ξεκούραση, ο κόσμος θα μπορούσε να περάσει την ημέρα του Αγίου Μήνα μαζί με την οικογένεια και την παρέα του αλλά προτίμησε να πάει στο “Γεντί Κουλέ” για να δει τον ΟΦΗ. Έστω και έτσι, υπήρχε κόσμος στο “Γεντί Κουλέ”. Γιατί καμία φορά τα αυτονόητα, ξεχνάμε να τα λέμε ότι ακόμα και σήμερα που ο ΟΦΗ παίζει στην Γ Εθνική και έχει για αντιπάλους τα 19χρονα του Εργοτέλη, βρέθηκε κόσμος να πάει στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι. Όπως επίσης θέλω να πω και ένα μπράβο, στα πιτσιρίκια του Βασίλη Πλεσίτη που στο δεύτερο ημίχρονο απείλησαν με ισοφάριση τον ΟΦΗ και βάσει εμφάνισης αλλά και ευκαιριών άξιζαν να πετύχουν ένα γκολ. Και να σας πω την αλήθεια, κάπου μέσα μου ευχόμουν να βάλουν ένα γκολ για να ταλαιπωρηθούν ακόμα περισσότερο οι παίκτες του ΟΦΗ.

Όσον αφορά την εμφάνιση εγώ αντί να σχολιάσω την εικόνα του ΟΦΗ θα σταθώ τόσο στην δυσαρέσκεια του Γκουλή, που φάνηκε περίτρανα τόσο στην συνέντευξη τύπου, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα όταν κόντεψε να φτάσει στην σέντρα για να τα χώσει στους παίκτες του.

Εγώ αυτό που τονίζω είναι ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια του Κυπέλλου ανήκουν 100% στους ποδοσφαιριστές. Εάν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, δεν θα μπω στην διαδικασία να ξεχωρίσω κάποιον (θετικά ή αρνητικά), που δεν παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα δεν ξέρουν ότι σε τέτοια παιχνίδια δείχνουν στον προπονητή τους αν αξίζουν ή όχι, τότε η δική μου γνώμη περισσεύει. Όλοι, τόσο στον ΟΦΗ, όσο και μεταξύ των παικτών, γνωρίζουν ότι δίνουν εξετάσεις και πως ανάλογα με το τι κάνουν θα ανταμειφθούν. Και πως μέσα από αυτά τα παιχνίδια, δεν μετράει μόνο το τώρα αλλά και το αύριο.

Η αγγαρεία της Τετάρτης δίνει την ευμκαιρία στον Γκουλή να ξεδιαλύνει τις σκέψεις του και να πάρει τις αποφάσεις του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Τόσο για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, όσο και για τις αποδεσμεύσεις που είναι σίγουρο ότι θα γίνουν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =