Και άντε τώρα να δίνεις τελικούς από το Νοέμβρη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που όπως έστρωσε θα κοιμηθεί και που πλέον από εδώ και στο εξής η πίεση και το άγχος πολλαπλασιάζονται.

Να λοιπόν που ο ΟΦΗ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από την 8η αγωνιστική μόλις. Και ψάχνει να γυρίσει την κατάσταση που, προς στιγμήν, δείχνει ένα ολόκληρο βουνό. Το πως θα ανέβει αυτό το βουνό, είναι καθαρά θέμα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν από εδώ και στο εξής.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο πρωτάθλημα με στόχο να γίνει αφεντικό από την πρεμιέρα και μόνο κάτι τέτοιο δεν έδειξε από την πρώτη αγωνιστική. Αν εξαιρέσουμε την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ, θα την χωρίσουμε σε δύο κομμάτια.

Αυτή που αφορά τις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου και πάλι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις δύο γκέλες σε Μοσχάτο και Νέο Ηράκλειο και αυτή που αφορά στην εποχή Γκουλή. Όσον αφορά το πρώτο μέρος, μπορούμε να βρούμε αρκετές αιτίες και να δικαιολογήσουμε αρκετά πράγματα. Όσον αφορά το δεύτερο, είναι φανερό πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα ερωτηματικό στο «γιατί» ήρθαν οι γκέλες με το Ιάλυσο και τον Αστέρα Βάρης.

Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση με τον ΟΦΗ να έχει χάσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας, άπαντες μέσα στην ομάδα πρέπει να αντιληφθούν ότι από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλειες βαθμών. Δυστυχώς, έτσι όπως τα έκανε ο ΟΦΗ, από εδώ και στο εξής θα δίνει συνεχώς τελικούς παίζοντας σε κάθε παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο. Περιθώριο για την παραμικρή απώλεια βαθμών, είτε εντός – είτε εκτός έδρας, δεν υπάρχει και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να βλέπει, εφεξής, κάθε αγώνα σαν να μην υπάρχει αύριο. Να γίνει πράξη η φράση του Γκουλή «από παιχνίδι σε παιχνίδι» και να παίρνει τα τρίποντα.

Περιθώρια για άλλη γκέλα, πλέον δεν υπάρχουν άλλα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

15 σχόλια

  1. Κοντολογής Μανωλάκι μου, έτσι όπως ήρθαν τα πράματα, “χ@σε θέατρο και κ@τούρα παράσταση”. Άντε και του χρόνου με το καλό…

  2. ΟΦΗ….ΜΟΝΟ και στη Ω εθνικη…και κανε ενα αρθρο σαρρη οτι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ βαζελους γαβρους και χανουμιαδες να υποστιριζουν τον ΟΦΗ μας..βγηκαν ολοι οι γαβροβαζελοι και το παιζουν ΟΦΗ..ΝΤΡΟΠΗ για την ομαδα μας ειναι αυτο..Η ΜΟΝΟ ΟΦΗ η αντε γ…..!

    1. Εγώ συμφωνώ μαζί σου και είμαι από εκείνους που το έχουν θίξει το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά μπορείς να μου πεις κάτι πιο συγκεκριμένο;

  3. Μανώλη πιστεύω ότι δεν χάθηκε ακόμη τίποτα,αρκεί να κερδίσει από τα εναπομείναντα 22 παιγνίδια τα 20!Είναι όμως κανείς αφελής που να πιστεύει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο???Η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα είναι κάτω του μετρίου και πως να μην είναι με αυτούς τους παίκτες κέντρου ,χωρίς προσωπικότητα, χωρίς τσαμπουκά! και ο προπονητής? …..λίγος!

  4. Μακαρι να βγω ψευτης.Μην το κουραζουμε το θεμα.Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι το τρενο για φετος χαθηκε και αρχιζε να φαινοταν απο την δευτερη αγωνιστικη με το ηρακλειο.Κατι απο το -6 κατι οι απωλεια βαθμων μεσα στο γεντι κουλε οπου το ειχαμε ως βαση οτι εκει θα εχουμε ΜΟΝΟ νικες.Δεν θελει και πολυ το πραγμα.Οποτε και του χρονου Γ και βλεπουμε.

  5. Αυτά παθαίνεις άταν έχεις παράγοντες τζίφριδες και άχρηστους.Αυτοι δεν ηταν Μανο που εδιωξαν τον Αναστοπουλο για να παρουν το τσιρκο που ονομαζεται σεροπιαν.Αυτοι οι σαπουνακηδες και οι σηφακηδες και οι αλλοι 7 δεν ηταν που αφησαν την ομαδα εκτεθειμενη κανοντας μεταγραφες επιπεδου τοπικου μονο και μονο επειδη ηταν ΤΖΑΜΠΑ
    Ο Γκατουζο εκανε ενα καλο στην ομαδα. Την απαλαξε απο
    τα καρκινοματα που ονομαζονται φραγκουλακης και δασκαλακης αλλα οι νεοι ιδιοκτητες ετρεξαν να τους ξαναμαζεψουν απο τα αζητητα λες και δεν υπηρχαν διαθεσιμοι και ποιοτικοι παιχτες και σε προσιτη τιμη μαλιστα.
    Αληθεια ρε σηφακη τα χρηματα που εχει αναγκη η ομαδα για να βγαλει τη χρονια θα τα βαλετε απο την τσεπη σας η θα χρεωσετε την ομαδα και μετα θα φυγετε απο την πισω πορτα σαν αρουραιοι που ειστε.
    Για δειτε τον αρη τρενο παει με τον ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ αλλα μονο σε εσας δεν αρεσε.
    Για δειτε την αελ οι ροβιθης και μονιακης βγαζουν ματια αλλα δε σασ αρεσαν.
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ

  6. Αδερφια καλησπερα.
    Ας μην ειμαστε προπαιτες κ πιεστικοι,η ομαδα θελει χρονο κ μπορει να κανει το μπαμ,αρκει να διορθωθουν τα λαθη του καλοκαιριου ενα,ενα.
    Επισης το τρενο δεν χαθηκε,με 41 βαθμους ( αλλη μια γκελα) στην εδρα σου και 8 με 9 διπλα εκτος εδρας( εχω ηδη 5 βαθους εκτος ) δηλαδη 27 βαθμους ειμαστε στο 68 -6 =62 βαθμοι κ ανοδος.Φανταστειτε 3 διπλα στην κρητη κ ενα που ειχουμε ηδη μας κανουν 4 αρα θελουμε αλλα 5.εκτος κρητης και ολα καλα.ΟΦΑΡΑ Κ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ…

  7. 9 ξεφτιλες μπηκαν στην ομαδα που ακουστηκε ομαδα γ εθνικης και να χει 9 παραγοντες και ολοι τους ειναι αχρηστοι ανυπαρκτοι (ζητημα να ασχολειται ενας δυο) τελειως δεν μπορουν να ανεβασουν μια ομαδα στην β εθνικη

  8. Η ομάδα “μικραίνει” ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια.Πλέον ούτε οι ερασιτεχνικές ομάδες φοβούνται τον Όμιλο.Ούτε η μπουτίκ δε μπορεί να παραμείνει ανοιχτή.
    Μόνο τα αρχικά Ο.Φ.Η. και ο λαός του υπάρχουν να θυμίζουν το μεγαλείο της ομαδας στο νησί.Ομάδα Ο.Φ.Η. δεν υπάρχει αγωνιστικά.Ούτε οργανωτικά.

  9. Καλησπερα.η ομαδα μας δεν εχει πεισει κανεναν..κακα τα ψεματα.μονο ομαδα φοβητρο δεν ειναι ρε παιδια!κατα τη γνωμη μου 7-8 παιχτες δεν εχουν θεση στην ομαδα.απο τους βασικους του κεντρου κραταω μονο ποποβιτς!ποιος γκουμας…λιγος!ποιος φαμπινιο..πολυ κοκο κι απο αβγο τιποτα!ποιος φραγκουλακης…ειλικρινα δυσκολα βλεπεις πιο ατομιστη παιχτη!ο ανθρωπος δε βλεπει γηπεδο..κοιταει μονο την παρτη του!δε βλεπω κανενα οφελος που ειναι εντεκαδα..μονο ατομιστιες και σουτ στο..θεο!ποιος πατηνιωτης ρε παιδια..το παιδι δε μπορει να προσαρμοστει με τιποτα..βρισκεται σε αλλο γηπεδο συνεχως!οσο για τον γκουλη…θεωρω οτι πρεπει να ειναι πιο ευελικτος στο κοουτσαρισμα και να παρακολουθει το ματς!πολυ μπαγιεβιτς μου θυμιζει.μεχρι να κανει διορθωτικη κινηση του χει φυγει ο χρονος απο τα χερια!ξεκολλα νικολα απο καποιους παιχτες που εχεις φαει κολλημα και δωσε ευκαιριες σε παιδια που εχουν ορεξη…ασε τις βεντετες εξω οσο ειναι καιρος.. σοβαρευτειτε ολοι απο διοικηση μεχρι τον τελευταιο γιατι θα σας διωξουμε νυχτα!!δουλεια-δουλεια-δουλεια!!επιτελους να δουμε ορεξη για μπαλλα!!καλο σας βραδυ

  10. den 3ew grapse pws alo8rhskoi apagorevetai na asxolounte me ton ofi…Mono OFI…oso gi athn omada twra…8a pw pioi a3izoun giati einai oi ligoteroi…me th seira.. Kasmeridis,perogamvrakis,popovic,fabinho ante kai o bolakis to paidi prospa8h…..To goal tou astera ek8eth olh thn amuna einai OLOMONAXOS ekane kai tsigaaro an h8ele…O fragoulakis POLY arxigiliki…kai an er8ei o daskalakis 8a to arxish kai autos kai 8a ton doume sthn endekada 3afnika (NAI as einai e3airetikos o kasmeridis) 8a to deite kai 8a gelame…!!!

  11. Αντί να μας ενδιαφέρει ο ΟΦΗ, καθέται ο καθένας και στοχοποιεί τους παίκτες του ΟΦΗ…Eleos re sarrh….kolhtos sou einai o fragoulakhs.??enas tuflos den to vlepei..katse na er8ei kai daskalakis kai tote 8a deis prama….8a pesoume sto topiko kai esu 8a grafeis akoma oti den ftaine oi paixtes…ligo 8es fusika na peis oti ftaime kai emeis…

    1. Καλημέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Εάν διαβάζεις όλα όσα γράφω και δεν στέκεσαι σε ορισμένες προτάσεις θα έχεις δει προφανώς ότι έχω αναφέρει πως το 95% της ευθύνης αφορά αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές. Μην απομονώνεις προτάσεις μόνο και μόνο για να διαβάσεις αυτά που εσύ θες να σχολιάσεις.

  12. Το ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται οφείλεται στο γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !
    Το παζλ συμπληρώνεται απο “διοικηση¨ με καβουρια στην τσέπη και προπονητή της πλάκας…

  13. Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ αυτή την στιγμή αν τελείωνε το πρωτάθλημα, πέφτει στην Δ’Εθνική
    Με τέτοια ψυχολογία και με τέτοια ομάδα δεν ειμαι σίγουρος ότι δεν θα κινδυνεύσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 10 =