Αρρώστια βαριάς μορφής σε όλα τα επίπεδα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για μια ομάδα που δεν μπορεί να βρει γιατρειά, όσους προπονητές και αν αλλάξει, ότι και να κάνει και σχολιάζει την αρρωστημένη συμπεριφορά που επικρατεί ΕΝΤΟΣ ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ίσως και να ακουστώ σκληρός αλλά προσπαθώ να γράψω με ηρεμία και ψυχραιμία. Έστω και αν δεν διαθέτω τίποτα από όλα αυτά. Ούτε ψύχραιμος είμαι, ούτε νηφάλιος. Προσπαθώ από τις 5.00 και μετά να κατανοήσω τι συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και πως ο ΟΦΗ έφτασε να ξεφτιλιστεί για ακόμα μια αγωνιστική. Αρχίζω και αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα που τουλάχιστον μου δίνουν την δυνατότητα να σκεφτώ ότι εγώ προσωπικά τα έχω καλά με την συνείδηση μου.

Στην πόλη του Ηρακλείου όπου συνηθίζουν να “παραγοντίζουν” όλοι (από προπονητές και παίκτες μέχρι και οπαδούς), αυτή η ομάδα δεν θα έχει γιατρειά. Είπαμε, θα γράψουμε αλήθειες. Όταν λοιπόν στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν κουμάντο όλοι και όχι εκείνοι που πρέπει, τότε υπάρχουν τα ανάλογα αποτελέσματα. Και ας τσαντιστούν πολλοί από αυτά που γράφω. Τουλάχιστον εγώ θα γράψω την αλήθεια που εγώ ξέρω πως είναι μοναδική.

Όταν ο ΟΦΗ το τελευταίο 10ημερο, ο ΟΦΗ δίνει σημαντικά παιχνίδια και όλοι προσπαθούν να επιβάλουν την γνώμη τους για το πως πρέπει να παίξει ο ΟΦΗ, τότε αυτά τα αποτελέσματα υπάρχουν. Όταν ο Γκουλής επηρεάζεται ξεκάθαρα για το ποιοι θα ξεκινήσουν βασικοί και ποιοι πρέπει να παίζουν, τότε θα υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα. Όταν ο ίδιος ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έχει εμπιστοσύνη στο δικό του αισθητήριο και κριτήριο αλλά “επιλέγει” να καταλήξει στο ποιοι θα παίζουν από το τι ακούγεται δεξιά και αριστερά, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.

Όταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται την απαιτούμενη χαλάρωση από τα ανάλογα σχόλια δημοσιογράφων και οπαδών που τους ξεχωρίζουν σε παιδιά και αποπαίδια τότε είναι φυσιολογικό ότι δεν θα πιεστούν όλοι το ίδιο.

Η κατάσταση στον ΟΦΗ είναι αρρωστημένη και αυτό αποτυπώνεται πλήρως από το πως λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι, στον ΟΦΗ αντί να του δώσουν το χαρακτήρα του τελικού – εκείνοι αναλώνονται σε φράσεις τύπου “μπορεί, γιατί όχι, θα δούμε κτλ κτλ”. Και μετά ο Γκουλής λέει ότι “ήρθαμε για βόλτα”.

Ε, πως να μην πάει ο ΟΦΗ για βόλτα όταν εντός αποδυτηρίων το κλίμα είναι άρρωστο. Όταν σχεδόν κανένας δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει σοβαρό θέμα νοοτροπίας που δεν φτιάχνεται με τίποτα.

Όταν το κλίμα αυτό “ποτίζεται” από ορισμένους που ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ή την εμπάθεια που έχουν σε πρόσωπα τότε φροντίζουν να διαμορφώνουν κλίμα ανάλογα με τις προθέσεις τους. Και πραγματικά είναι στενάχωρο ότι δεν υπάρχει κάποιος να προστατεύσει τα αποδυτήρια του ΟΦΗ. Από τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον τελευταίο που ανακατεύεται με αυτά.

Πως αυτός ο ΟΦΗ μπορεί να βρει γιατρειά όταν ο καθένας που ασκεί κριτική στοιχειοθετημένη και με επιχειρήματα, κατηγορείται σαν “εχθρός” και “σπιούνος”; Τι αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει όταν οι περισσότεροι είναι διασπασμένοι σε στρατόπεδα και προωθούν τους μεν και τους δε.

Το κλίμα εντός Ηρακλείου είναι αρρωστημένο και δυστυχώς παρασύρει όλους τους υπόλοιπους στην ομάδα. Ναι έγιναν διοικητικά, σοβαρά λάθη το καλοκαίρι. Και το χειρότερο είναι πως εκείνοι που ασχολούνται με τον ΟΦΗ τα βλέπουν και τα κατανοούν. Όταν την ίδια ώρα υπάρχουν τόσοι και τόσοι που τους πουλούν εκδούλευση προκειμένου να τους κάνουν να ξενερώσουν και να τα παρατήσουν – όπως τόσοι και τόσοι άλλοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. Επρεπε να φτασει η ομαδα ενα βημα πριν το Α Τοπικο γι ανα αποφασισεις να γραψεις καποιες αληθειες για τον τροπο που “αυτοκαταστρεφεται” η ομαδα χρονια τωρα απο τους “δικους της” ανθρωπους
    Επρεπε να φτασουμε ενα βημα πριν απο την οριστικη διαλυση για να μας πεις και εμας μερικες αληθειες για το πως λειτουργει πραγματικα η ομαδα
    Δε πειραζει..Καλιο αργα παρα ποτε

  2. Φιλε Μανολη σε παρακολουθω παντα στα οσα αναφερεις για τον αμοιρο τον ομιλο μας και βεβαιως σεβομαι τις αποψεις σου γιατι εισαι κοντα στην πραγματικοτητα στα οσα συμβαινουν καλα και κακα
    κατι υπονοεις γιατι δεν το λες ξεκαθαρα;ειμαι ναυτικος και λειπω απο την ελλαδα και δεν εχω προσωπικη αποψη ομως με σκοτωνει οπως φανταζομε και ολους τους ομιλιτες και βλεπομε τους οργανωμενους την αποχη τους(εχω 3 γυιους οπως και ολη η παρεα τους απο Αι Γιαννη φανατικους της 4) οπως σωστα εχεις αναφερει και εσυ προσφατα.

  3. εισαστε ολοι ασχετοι.παιχτες διοικηση και δημοσιοδραφοι τοπικου .σε λαθος κατηγορια ειμαστε.για βαλτε τον ΟΦΗ 94 ΣΤΟ γ
    ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ.μονο ετσι θα κοψουμε παραπανο εισιτηρια

  4. ΒΡΕ ΜΑΝΟ ΤΟ ΚΛΩΘΟΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ! ΠΕΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ “Ο ΟΦΗ , ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ, ΕΠΙ ΣΟΡΟΠΙΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ, ΕΠΙ ΓΚΟΥΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΟΠΟΠΙΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΗΞΕΡΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ) ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΟΦΗ, ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΚΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….

    1. o anasto ektos apo kapia leyta eithele kai pektes.kai polh kala ekane o anthropos diladi.Alla an exeis kabouria sths tsepes ti na peiTo simperasma vgike.Oi anthropoi to peiran sxetika elafria to thema ths anodou.to giath eine ena allo thema…h eidan oth ta eksoda eine pola.h akousan kapious kalothelites asxetous oth h omada eine plirhs h apla to afisan sthn tixh tou to thema….kai rotao an htan o maxlas tha afine thn omada se tetia xalia?me tetious pekets?

  5. Καταρχήν θα συμφωνήσω με την πρώτη φράση του Λευτέρη….
    Εν συνεχεία τα πράγματα είναι για μένα πολύ απλά. Η κάθε διοίκηση που βάζει λεφτά όταν το εγχείρημα δεν βγαίνει πονάει περισσότερο από τον καθένα μας αλλά αυτό δεν την καθιστά άμοιρη ευθυνών αλλά το αντίθετο μάλιστα. Στην τελική καλά να πάθουν κιόλας που πάνε με κλαν… να βάψουν αβγά. Γιατί οι επιλογές τους σε όλα τα επίπεδα ταιριάζουν τέλεια με την παραπάνω λαική ρήση. Μην ξεχνάμε όμως ότι η συγκεκριμένη διοίκηση το καλοκαίρι έμοιαζε με όαση εν τη ερήμω μιας και οι όποιες άλλες επιλογές φάνηκαν να ανήκουν και να περιορίζονται στη σφαίρα της φαντασίας.
    Αυτό βέβαια είναι λογικό να συμβεί αφού την προηγούμενη σεζόν ο κ. Πουλινάκης ο οποίος είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που κέρδισε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια – ούτε ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν ούτε υπαλλήλοι ενώ η αγορά άκουγε ΟΦΗ και έλεγε πάλι τάπα – φρόντισε να απαξιώσει τόσο το προιόν ώστε να μοιάζει ως τρέλα το να ασχοληθει κάποιος με την ομάδα μας….
    Και τώρα που αλλάξαμε προπονητή , ο φραγκουλάκης δεν παίζει , έγινε η κίνηση ματ και ήρθε ο Σηφάκης , έγινε και 8 ώρες ΔΣ και πάλι η ομάδα δεν κερδίζει και δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον άλλο να μας φταίει βρήκαμε ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!!
    Το μόνο που περιμένω είναι να βγει η διοίκηση και να αποδεσμεύσει όλους τους παίχτες που δεν είναι από την Κρήτη, όποιος από τα υπόλοιπα παιδιά ΘΕΛΕΙ να μείνει με μειωμένες αποδοχές καλώς αλλιώς να φύγει και αυτός και πάλι καλώς… Να προωθηθούν παιδιά νέα από ΟΦΗ 94 αλλά και άλλα παιδιά που έφυγαν από την Κ20 και είναι ελπιδοφόρα, να βγει η σεζόν και να μας εξηγήσουν με ειλικρίνεια ότι το restart θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο τελικά …….
    Για το ότι η σεζόν χάθηκε δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα μιας και ακόμα και αν αν υποθετικά η ομάδα ανεβαινε στη Β με τέτοιο ανύπαρκτο κορμό θα χρειαζόσουν ξανά τουλάχιστον 15 παίχτες αφού από αυτούς που είναι τώρα στην ομάδα δεν κάνει σχεδόν κανείς για Β εθνική….οπότε θα κάτσεις και εκεί ερκετό διάστημα….

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ’ ΣΤΗΝ Β’ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ? Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ Η Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΠΟΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΧΟΥΝ ?…..ΤΡΙΑ ΕΚ.Ε.? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΟΣ Ο Α’ ΜΕ ΤΟΝ Δ’ ΟΜΙΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΟΚ ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ? Η …ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ? ΟΙ….ΙΤΑΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΓΚΑΤΟΥΖΟ? Ο ΑΛΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ….ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΑΧΛΑ? Η ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ….ΤΣΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ? ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ…… ΕΓΟΗ!

  6. ΜΑΝΟ ‘η’ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ, ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΣΟΥ Η ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ. ΤΟΥ ΟΦΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ(?) ΕΙΝΑΙ 600ΧΙΛ.Ε.ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΦΑΝΕΛΑ, ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΛΠ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΚΑΡΤΑ 800ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ? ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ…. ΚΛ….ΕΣ ΕΒΑΛΕ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΟ Ο ΚΩΟΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ο ΑΝΑΣΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α’….ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΤΟ ΚΟΝΤΕΨΕ(ΑΣ ΟΨΕΤΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΝΙΟΥΝΙΕΣ) ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ 11 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ! ΦΕΤΟΣ Η Δ/ΣΗ ΠΛΗΡΩΣΕ 600 Χ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ “Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ”!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ

  7. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΗΞΕΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΡΙΜΑ – ΚΡΙΜΑ
    ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ

    1. Φίλε μου , δες πόσο καιρό παίζουν μαζί οι παίχτες της Τριγλίας για να καταλάβεις πόσο δουλεμένη είναι μια ομάδα και πόσες μεταγραφές έκανε το καλοκαίρι και δες και τον ΟΦΗ. Η Τριγλία με μέτριοθς έως κακούς ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστεί, αλλά ποστέ δεν περασε από το μυαλό τους ότι σε 2 χρόνια θα παίζουν Σ.Λ. Πάνε με αυτά που έχουν και σιγά σιγά. Σε αντίθεση με μας που η ομάδα μοιάζει περισσότερο με πύργο της Βαβέλ….

  8. Άντε να περάσει και ο επομένος προπονητής,παράγοντας ή παιχτης που θα έρθει (;) τον Γενάρη και θα πει ότι ο Όμιλος είναι το ιστορικό σωματείο της Κρήτης και πρέπει να κάνουν τα πάντα γι’αυτον.Και ήθελα να ήξερα αυτοί που μιλούσαν για…restart κάθε Κυριακή τι έβλεπαν και το πίστευαν αυτό.Δεν υπάρχουν πλέον άλλα λόγια. Ούτε μια μπουτικ δεν μπορούν να κρατήσουν ανοιχτή όσοι ασχολούνται με την έρημη την ομάδα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − five =