Όταν σκοράρει νωρίς…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για τον ΟΦΗ που δείχνει ότι έχει σφυγμό, το γρήγορο γκολ και τον Περογαμβράκη που όταν σκοράρει νωρίς τότε όλα αλλάζουν.

Για το παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Κούτσα – στραβά, ο ΟΦΗ θα πάρει ΟΛΑ τα παιχνίδια στο Ηράκλειο. Είτε εύκολα – είτε δύσκολα και κάπου – κάπου όταν δεν υπάρχει σοβαρότητα θα δούμε να συμβαίνει και το ατύχημα – όπως έγινε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης. Μέσα η ομάδα μπορεί να πάρει όλα τα ματς – είτε παίζει καλά, είτε όχι. Αυτό δεν αλλάζει για όλους μας, είτε βλέπουμε τον καλύτερο ΟΦΗ, είτε τον χειρότερο.

Πάντως εγώ θα πω ότι ο ΟΦΗ μου άρεσε κόντρα στους Νικαιώτες. Ο ΟΦΗ είχε σφυγμό, αντέδρασε σωστά μετά από έναν πολύ κακό μήνα (περισσότερο ψυχολογικά, παρά αγωνιστικά) και τώρα πάει στου Ζωγράφου για να κάνουμε όλοι καλά Χριστούγεννα. Είναι σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής γιατί με νίκη ο ΟΦΗ θα παραμένει ψηλά, περιμένοντας παράλληλα και τα ευχάριστα μαντάτα από την υπόθεση του -6.

Ο ΟΦΗ κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, είχε ψυχραιμία στο παιχνίδι του (αν και πάλι άστοχος) αλλά αν εξαιρέσουμε ένα 10λεπτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, διαχειρίστηκε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε. Η εμφάνιση κόντρα στους Νικαιώτες ήταν μια εμφάνιση που μπορεί να αποτελέσει την αρχή για την συνέχεια και πέραν όλων των άλλων, να δώσει στην ομάδα μια σημαντική ένεση αυτοπεποίθησης για την συνέχεια.

Όλο το θέμα είναι πάντως να σκοράρει νωρίς. Και όταν το κάνει, ο ΟΦΗ ξέρει να διαχειρίζεται στην συνέχεια το υπέρ του σκορ. Όποτε το έκανε, δεν είχε πρόβλημα. Όποτε δεν το έκανε, την πάτησε. Θυμηθείτε στην Ρόδο με την μοναδική ευκαιρία του Πόποβιτς, θυμηθείτε στα Ζωνιανά με την κεφαλιά του Περογαμβράκη και πάει λέγοντας.

Και τώρα που είπα για τον Περογαμβράκη, θέλω να σημειώσω κάτι. Όταν εκείνος σκοράρει, όλα γίνονται πιο εύκολα. Το ότι έχει βάλει 7 γκολ σε 12 παιχνίδια δίχως ο ΟΦΗ να έχει ένα επιτελικό μέσο της προκοπής, νομίζω ότι λέει πολλά. Δεν περιμέναμε να φτάσουμε στην 12η αγωνιστική για να καταλάβουμε ότι ο Περογαμβράκης είναι παίκτης μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά λέμε τώρα. Ο ίδιος κουβαλάει μεγάλο βάρος στις πλάτες του και είμαι σίγουρος – δίχως να έχω συζητήσει μαζί του – ότι το αντιλαμβάνεται πλήρως και πολλές φορές το νιώθει περισσότερο από άλλους ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στον ΟΦΗ. Όταν εκείνος θα αρχίσει να σκοράρει και στα εκτός έδρας ματς, τότε ο ΟΦΗ θα καθαρίζει τα παιχνίδια ακόμα περισσότερο. Είπαμε ότι είναι ο ηγέτης του ΟΦΗ και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΟΒΕΙ, Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΜΠΙΝΙΟ ΣΤΑ 36 ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΟΦΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ(ΜΠΟΛΑΚΗΣ, ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ) , ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΓΚΟΥΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ(ΤΟΝ ΜΑΡΤΣΑΚΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ. ΕΝ ΟΨΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η ΟΜΑΔΑ “ΦΩΝΑΖΕΙ” ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ “ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ”. ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =