Πως το -17, γίνεται -5…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χριστούγεννα έρχονται, καλή καρδιά και αγάπη χρειάζονται όλοι οπότε λέω να δώσω και μια αισιόδοξη νότα εν όψει του 2016. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του τα επόμενα καθοριστικά βήματα.

Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ, με το -6 να ισχύει, βρίσκεται 17 ολόκληρους βαθμούς μακρυά από την κορυφή. Και μόνο η αναφορά φτάνει για να παγώνουμε όλοι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Όλα είναι σχετικά όπως και το -17 πως μπορεί να μετατραπεί σε -5 στις 18 του Γενάρη.

Ξέρω, ξέρω. Με τα “αν” δεν γίνεται δουλειά αλλά επειδή έρχονται Χριστούγεννα και πρέπει επιτέλους – μια φορά – να δούμε τις γιορτές ως ΟΦΗ από μια εντελώς διαφορετική ματιά, είπα να φανώ λίγο αισιόδοξος.

Αυτήν την στιγμή όλος ο ΟΦΗ βρίσκεται σε επαγρύπνηση σε μια σειρά από καυτά ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο. Τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η υπόθεση του -6, η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κυρίως όμως υπάρχει η αίσθηση και η πίστη ότι η κατάσταση ανατρέπεται.

Πως; Ας το αναλύσουμε για να το πιστέψουμε και εμείς ακόμα περισσότερο για να βοηθήσουμε την ομάδα και όχι να βλέπουμε την εικόνα που έχει παρατηρηθεί με άδειες εξέδρες.

Με τον ΟΦΗ να είναι στο -17 από την κορυφή της βαθμολογίας, εφόσον ο ΟΦΗ κάνει απλά τα πράγματα (και με την προϋπόθεση ότι η ΕΠΟ θα δικάσει όπως πρέπει να δικάσει προκειμένου να επιστρέψει τους κλεμμένους βαθμούς), τότε ο δεύτερος γύρος αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικός και η ομάδα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την είσοδο της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γράφαμε την Δευτέρα ότι (ακόμα ένα) παιχνίδι – κλειδί είναι αυτό με τον Ηλυσιακό την Κυριακή. Την ίδια ώρα ο Φωστήρας θα παίζει στην Ρόδο με τον Ιάλυσο όποτε με δική του νίκη και απώλεια βαθμών της ομάδας του Ταύρου, η διαφορά θα πέσει στους 16 ή και στους 14 βαθμούς. Εφόσον πάνε όλα καλά και επιστραφούν οι έξι βαθμοί τότε αμέσως η διαφορά θα πάει στους 8 βαθμούς και έρχεται το παιχνίδι με τον Φωστήρα στις 17 Ιανουαρίου.

Κατά συνέπεια, έχοντας ως δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα είναι μια διαφορετική ομάδα με τις μεταγραφές που θα γίνουν (και που ήδη δρομολογούνται) μιλάμε για ένα ματς που εφόσον το πάρει θα έχει ρίξει την διαφορά στους 5 βαθμούς.

Και ο δεύτερος γύρος με την διαφορά στους 5 βαθμούς, ασφαλώς και δεν τρομάζει τον ΟΦΗ που θα έχει το πάνω χέρι, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Υ.Γ. Για τις μεταγραφές που έρχονται, θα δώσω ένα στοιχείο. Δεν ήρθε πριν 4-5 χρόνια, λέτε να έρθει τώρα;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. Το πρόβλημα ειναι η νοοτροπια ηττημενου που εχουμε εκτος εδρας…

  2. και κατι ακομα επιστρεφουν οι 6 βαθμοι κερδιζουμε στον ηλισιακο κανουμε καλα χριστουγεννα…στις 10/01 υποδεχομαστε τον ουραγο της βαθμολογιας (με επιβλιτικη νικη περνουμε και ψυχολογια) σε ΓΕΜΑΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ και παμε στο φωστηρα για το διπλο….και μετα εχουμε και 2 εντος σερι ….μπορει να φαινεται παραλογο αλλα χτυπαμε και κορυφη…

    1. Καθόλου παράλογο. Αυτό περιγράφω και εγώ με λίγο παραπάνω λόγια.

  3. αν ειναι ο μπεθαρες δεν νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη…ακομα ενας παλαιμαχος που η καριερα του εχει παρει την κατιουσα τωρα παιζει στο γιβραλταρ….ενω τις προηγουμενες χρονιες σε ομαδες Γ και Δ ισπανιας…

    1. Αφού αδερφέ γράφω ότι ήταν να πάρει μεταγραφή, ο Μπεθάρες έχει ξαναπαίξει στον ΟΦΗ. Δεν είναι αυτός.

  4. Μήπως είναι ο Νέιθαν Μπέρνς;

  5. gia to samara leei o manolis!!!!!!!!!!

  6. μηπως ειναι στο βουνο ………….?

  7. Πολύ δύσκολο ματς στου Ζωγράφου. Πολύ καλή ομάδα, παίζει καθαρά αλλα πιστεύω οτι έχει και τους πιο οργανωμένους οπαδούς από τις υπόλοιπες ομάδες της Αθήνας στον όμιλο, με αγώνα και αυτοί για ανεξαρτησία συντονισμένο.Η ομάδα πρέπει να παίξει πάρα πολυ καλά για να κερδίσει κ να δείξει αν μπορεί να κάνει επιτέλους…restart

  8. Κι αν βάλει ο Φωστήρας στα πέντε επόμενα ματς παίχτες τιμωρημένους χωρίς δικαίωμα συμμετοχής και μηδενιστεί και στα πέντε και χάσει και από -3 βαθμούς στο καθένα, θα βγούμε δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος και στα τελευταία παιχνίδια θα βάζουμε πιτσιρικάδες να ψηθούνε.

  9. με τον Γκουλη τι θα γινει? Ποτε θα τον διωξουν? Μηπως μετα τον Ηλυσιακο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight − two =