Ο μήνας που τα κρίνει ΟΛΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ του Γενάρη του 2016 που από τις δικές του προθέσεις θα στείλει μήνυμα αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα.

Βιάζομαι για να περάσουν οι γιορτές γιατί όπως και να έχει, ένα 20ημερο χωρίς ΟΦΗ είναι πολύ. Αλλά να μου πείτε εδώ αντέξαμε 6 ολόκληρους μήνες, στο 20ημερο θα κολλήσουμε; Προχωράμε και πάμε να δούμε τον Ιανουάριο που κατά την ταπεινή μου άποψη θα κρίνει και την πορεία του ΟΦΗ στην μάχη της ανόδου.

Ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου κρίνει τα πάντα και επιμένω να υποστηρίζω ότι δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα. Ο ΟΦΗ πέτυχε μια νίκη – κλειδί στου Ζωγράφου και σε συνδυασμό με το, αναμενόμενο, στραβοπάτημα του Φωστήρα στην Ρόδο μπαίνει ξανά στο παιχνίδι. Ο Ιανουάριος μέχρι και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου κόντρα στο Ηράκλειο στο “Γεντί Κουλέ”, μπορεί να φέρει τον ΟΦΗ σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Για να συμβεί αυτό χρειάζεται ένας συνδυασμός πραγμάτων που τα έχουμε αναλύσει ξανά και δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Ο Ιανουάριος με τα 3 παιχνίδια στο Ηράκλειο και το ένα με τον Φωστήρα δίνει την δυνατότητα στον ΟΦΗ να “πατήσει” γερά στα πόδια του και μετά να έχει έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο προκειμένου να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Η ποιότητα και η αξία του ΟΦΗ είναι δεδομένη και έχουμε πει ότι ο ίδιος φρόντισε να βγάλει μόνος του τα μάτια του. Φανταστείτε πως εφόσον επιστραφούν οι “κλεμμένοι βαθμοί”, ο ΟΦΗ θα πάει στον Ταύρο με την διαφορά να είναι στους 8 βαθμούς και ο κόσμος όπως και όλοι μας δεν φωνάζαμε άδικα ότι τα 4 παιχνίδια στην Κρήτη ήταν κλειδί γιατί αυτοί οι 5 χαμένοι βαθμοί θα μπορούσαν να είχαν μειώσει την διαφορά στους 3 – μιλώντας πάντα υποθετικά για την υπόθεση του -6.

Μπαίνοντας στον Γενάρη, στον ΟΦΗ θεωρώ ότι έχουν αντιληφθεί πως ο μήνας που ακολουθεί είναι εκείνος που κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την μάχη της ανόδου. Το παιχνίδι με τον Φωστήρα, η υπόθεση του -6, τα 3 παιχνίδια στο Ηράκλειο με Άλιμο, Εθνικό και Ηράκλειο είναι παράγοντες ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΙ που θα κρίνουν την άνοδο. Εφόσον ο ΟΦΗ κάνει το αυτονόητο τότε θα μιλάμε για έναν δεύτερο γύρο που το “Γεντί Κουλέ” θα πρέπει να γεμίζει και να βάζει ο κόσμος το πρώτο γκολ.

Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό για να δούμε την συνέχεια των πραγμάτων. Αρχικά, ας γίνουν αυτά που πρέπει και πρώτα ο Θεός εδώ θα είμαστε για να τα λέμε και τότε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Είναι αλήθεια ότι όλοι μας μετά τα απανωτά στραπάτσα βγάλαμε όλους τους παίκτες άχρηστους!Η πραγματικότητα είναι όμως κάπως διαφορετική!Η πλειοψηφία των παικτών του Ο.Φ.Η. είναι από μέτρια έως καλή και για να ανέβει επίπεδο η ομάδα χρειάζεται δύο παικταράδες στο κέντρο και ένα καλό παίκτη στην επίθεση! Αν οι διοικούντες κάνουν το αυτονόητο και ενισχυθεί η ομάδα άμεσα,χωρίς να περιμένουν τέλος Γενάρη μήπως και ξεμείνει κάτι καλό, η ομάδα είτε πάρει πίσω τους βαθμούς η όχι θα ανέβει το ίδιο!
    Θα ήθελα επίσης να προτείνω στον tim manager να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του,όσο έχει αυτή τη θέση,και ποτέ καμμία ομάδα,πόσο μάλλον όταν αυτή λέγεται ΟΦΗ,δεν πετάει λευκή πετσέτα από τον Νοέμβριο μήνα!!!

  2. Το παιχνίδι κλειδί είναι αυτό με το Φωστήρα. Κάνουμε το διπλό, πλησιάζουμε βαθμολογικά και ανακτάμε ψυχολογία πρωταθλητή. Με την προσθήκη 3 παιχταράδων (για τα δεδομένα της κατηγορίας) η ομάδα θα πάει τρένο! Μεταγραφές μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Δε δικαιολογείται καμιά καθυστέρηση.

    1. Οι δύο τελευταίες προτάσεις είναι όλα τα λεφτά. Συμφωνώ 100% μαζί σου.

  3. το ροστερ ειναι το καλυτερο τις κατηγοριας αναμφισβιτητα..δεν τους εβγαλε κανεις αχρηστους απλα ”αδιαφορους” σιγουρους οτι θα ανεβουν οπως θελεται πειτε το…κλειδι ειναι (ανεξαρτητος το -6) οι 3 σερι νικες εντος και σιγουρα το διπλο στο φωστηρα…τοτε θα πλησιασουμε πολυ την κορυφη ..αν μας επιστραφουν οι βαθμοι μπορει να ειμαστε κιολας…

    και τελος υπαρχουν παιχτες στην ομαδα που δεν κανουν…ουτε τωρα στην Γ’….πιθαρουλης ουτε να σουταρη γκουμας ανυπαρκτος βιγιαφανε γρηγορος αλλα επικυνδινος πισω….. Τα τερματα ουτε αυτα..Δασκαλακης εμπειρος κακος στις εξοδους…Βλαχος απειρος στην πιεση εχει ευκολα το λαθος και την γκαφα…ο Κασμεριδης σταθερος σε εξοδους αλλα δεν με πολυ γεμιζει το ματι (απτους 3 τον προτιμω βεβαιως δεν νομιζω οτι εφταιγε αυτος για τα χαλια μας και παραγκονιστικε) ο Γκουλης πολυ μαλακος στα αποδυτιρια ευκολα το χανει το παιχνιδι απο κατι μαγκες που εχουμε…Κριτικη παντα με ΚΑΛΟ σκοπο στιριζουμε εννοειτε παντα εκει και με προσοχη.!

  4. κανεις δεν τους ειπε αχρηστους ,ανικανοι ειναι ομως. για τον ΟΦΗ.Οι πιο πολυ απο αυτους εχουν αγωνιστει σε ομαδες Γ εθνικης που στοχο ειχαν την παραμονη κ οχι την ανοδο.Μη το συζηταμε ο σχεδιασμος ηταν αισχρος ,ειχαμε απο τον Μαρτη χρονο να γινει σχεδιασμος κ τη καταφεραμε, να παρουμε οτι μας προσφεραν.Κ μη θεοποιουμε τη κατασταση επειδη κερδισαμε το θηριο που λεγεται ηλυσιακο.Το αεκακι εχει παιχτες στη στην Α που πολοι επαιζαν στη Γ πριν απο δυο χρονια. Αναρωτηθητε εμας παιζει κανεις απο αυτους στη Β?(μονο ο Περογαμβακης κανεις αλλος).
    Ο Αρης περυσι ηταν τρανο παραδειγμα που επρεπε να μας παραδειγματισει (κ επαιζε σε ομιλο φωτια Δοξα,Καβαλα,Σερρες κτλ)εμεις με αυτο το ροστερ σε ενα τετοιο ομιλο που θα ειμαστε.Και αντε να πουμε οτι γινεται το κλικ κ η ομαδα περνει πανω της,θα της δωσουν τους βαθμους?ή το σημαντικοτερο απο ολα οι γειτονιες της Αθηνας(κηφισιες-γλυφαδες-ηλυσιακοι-ραφηνες κτλ)θα παιξουν στα ισα ,για δειτε περσυ ο Ηροδοτος τι επαθε.μακαρει να βγψ ψευτης κ να γελασουμε στο τελος ολοι μαζι. ΟΜΙΛΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεια πανω απο ολα και αν σας περισσευει κατι δωστε στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ μας!!!!!!

  5. Να να παρουν τον Δημητρη Σαλπιγγιδη……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 1 =