Το διαζύγιο βγήκε στο λάθος τάιμινγκ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule το ξαφνικό διαζύγιο με το Νίκο Γκουλή και αναλύει το πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Είναι έκπληξη ή όχι το διαζύγιο του ΟΦΗ με το Νίκο Γκουλή; Αν έχουμε στο μυαλό μας την ημερομηνία που ανακοινώθηκε, και η βιασύνη μάλιστα να γίνει γνωστό κοντά στα μεσάνυχτα, (και όχι το πρωί της επόμενης ημέρας), θεωρώ ότι στον ΟΦΗ το είχαν αποφασίσει εδώ και ημέρες. Εδώ και 1,2 ώρα που έγινε γνωστό το διαζύγιο, προσπαθώ να ερμηνεύσω αυτήν την απόφαση και μα τον Θεό δεν βρήκα καμία λογική απάντηση.

Και ο λόγος είναι ο εξής: Ότι αν Γκουλής και ΟΦΗ είχαν χωρίσει μια ημέρα μετά την ήττα στην Ραφήνα τότε αυτή η απόφαση θα ήταν απολύτως λογική. Άλλωστε και εδώ στο Gentikoule είχαμε καταγράψει το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Νίκος Γκουλής θεωρούνταν υπ ατμόν από τον πάγκο του ΟΦΗ.

Όμως στην συνέχεια ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση, είδαμε καλή μπάλα στα παιχνίδια με τον Ιωνικό και τον Ηλυσιακό. Και εδώ έσκασε η 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος. Υπήρχαν δηλαδή δύο ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εβδομάδες για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών και ο ΟΦΗ να ψάξει για τον επόμενο προπονητή.

Ενδεχομένως, χωρίς να γνωρίζω τους λόγους και τα αίτια του χωρισμού, θεωρώ ότι το διαζύγιο βγήκε στο λάθος τάιμινγκ. Ή να έπαιξε ρόλο και η καθυστέρηση στην μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ αλλά και η διαφορά φιλοσοφίας σε ορισμένα ζητήματα. Συμβαίνουν αυτά. Ωστόσο, αυτό που εγώ υποθέτω, απλά έχοντας την αίσθηση, είναι ότι η Διοικούσα Επιτροπή έψαχνε την αφορμή για να βγάλει το χαρτί του διαζυγίου με τον Γκουλή. Και πως από την στιγμή που αυτό συνέβη, συνεχίζω να υποθέτω (με τις πιθανότητες να κάνω και λάθος) ότι στον ΟΦΗ έχουν βρει ήδη τον επόμενο προπονητή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

10 σχόλια

  1. Μανώλη Σαρρη κάνε ρεπορτάζ για να δεις τι έχει γίνει με τον Γκουλη και μην γράφεις άρθρα απλά για να γράψεις κατι, κάνοντας μάλιστα απλά υποθέσεις !!

    1. Αρθρογράφος είναι ο άνθρωπος, όχι δημοσιογράφος.

  2. οτι νανε τη ναπι κανις 🙁

  3. ΜΑΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ!….. ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Δ/ΣΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ! ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ, ΑΚΡΑΙΟΥΣ? ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΕΓΩ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!

  4. Μάλλον λάθος κάνεις ότι τον έχουν βρει γιατί δε θα καθόταν μέχρι νεοτέρας ο βλαστός αλλά ο καινούργιος.Μπράβο στην επιτροπή που μας διχνει πόσο σοβαρή και οργανωμένη δουλειά κάνουν.

    1. ΒΛΑΣΤΟΣ?….. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ “ΣΤΩΝ ΚΟΥΖΟΥΛΩΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΔΕΣ”. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΩΜΕΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ….! ΟΚ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΒΓΕΣ ΒΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ! ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!

  5. Υπαρχει μια δηλωση του αντιπεριφερειαρχη που ειπε ‘και τι εγινε να μεινη η ομαδα ενα δυο χρονια στη γ εθνικη’ αυτη νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ρωσους τουρ οπερειτορς η με προμηθειες γαλακτοκομικων. Απο μπαλα ‘το αλλο με το τοτο το ξερουν’ οι επιλογες τους με τα σιροπια και το λοιπα μας οδηγουν στο Καιαδα. Κυριε Σηφακη κυριε Τσακαλακη και οι λιποι γιατι προς το παρον λιποι ειστε εχεται καταλαβει το βαρος που προσπαθητε να σηκωσεται? Γιατι κατα τη γνωμη μου μεχρι τωρα δειχνεται να εχεται πλατη αλλα δεν αντεχουν τα ποδια σας.

  6. τι αλλο θα δουμε ακομα ρε παιδες πανε καλα τα ατομα;;;;;;τορα τους κατεβηκε να διωξουν τον γκουλη;;;;;;;; 15 μερες ηθελαν να το επεξεργαστουν;;;;;πως θα ρθουν τορα παιχτες διωχνοντας τον προπονητη νυχτα;;;;;;;υμαρτον ρε υμαρτον!!!!!!! ε ρε γλεντια λες να ξερουν και την αποφαση για τους βαθμους;;;;;;;;;;θα δειξη η νεκροψια!!!!!!!!!!!

  7. Πιστεύω ότι οι διοικούντες έχουν μάθει από τα λάθη τους,σιγά σιγά μπαίνουν στο πνεύμα του ποδοσφαίρου και συμφωνώ απόλυτα με όλες τις τελευταίες κινήσεις τους!Η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά με καλούς,ποιοτικούς παίκτες,μαζί με αυτούς θα ανέβουν αγωνιστικά και οι υπόλοιποι παίκτες και παίρνοντας όπως ελπίζουμε τους 6 βαθμούς θα καλύψει χαλαρά το χαμένο έδαφος και σύντομα θα πιάσει κορυφή!!!Αρκετά πια με αυτή τη μεμψιμοιρία και τη καταστροφολογία που βγαίνει από τα σχόλια των περισσότερων φιλάθλων!

  8. εχουμε καταλαβει πια με τι εχουμε να κανουμε…και δεν εχουν το θαρρος να παραδεχθουν οτι δεν εχουν ουτε τον χρονο ουτε τα φραγκα για το μεγεθος του σωματειου…συμφωνω απολυτα για προπονητες του χιλιαρικου…προσεξτε φθινουσα κατασταση: Μουρατ,Γκουλης,Βελιτς,Κολιτσιδακης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 + 6 =