Τα επτά 24ωρα της χρονιάς μας…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Mανώλης Σαρρής προσπερνάει την χθεσινή εξάρα και γράφει στο blog του στο Gentikoule για την εβδομάδα που θα κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ξεκινώντας από μια απλή αναφορά για το χθεσινό παιχνίδι. Το 6-0 προσέφερε πολλά γκολ και ωραίο θέαμα στον κόσμο του ΟΦΗ που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ». Παράλληλα, μας έδωσε και την χαρά του παιχνιδιού που η αλήθεια είναι ότι με το άγχος του «πρέπει» της φετινής χρονιάς, έχουμε ξεχάσει πως είναι. Για το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούμε να πούμε πολλά αφού ο ΟΦΗ αντιμετώπισε μια ομάδα τοπικού δικαιολογώντας τον τίτλο της χειρότερης ομάδας της κατηγορίας.

Όμως ας μην είμαστε αφελείς. Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή είναι και εκείνη που θα κρίνει τα πάντα. Από το εξωαγωνιστικό κομμάτι της προσπάθειας του ΟΦΗ που αφορά την υπόθεση των έξι βαθμών μέχρι το αγωνιστικό που είναι το παιχνίδι με τον Φωστήρα. Τα έχουμε πει τόσες φορές που νιώθω ότι πλέον είναι βαρετό να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από αυτήν.

Μέσα στις επόμενες επτά ημέρες θα μάθουμε αν ο ΟΦΗ θα κυνηγάει την πρώτη θέση και την άνοδο μετά από έναν καταστροφικό πρώτο γύρο ή θα περιοριστεί στο να κυνηγάει την δεύτερη μπας και «ανοίξει» καμία θέση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Χθες, στην συνέντευξη τύπου ρώτησα τον Γιώργο Βλαστό για το κατά πόσο είναι εύκολο να προετοιμάσει, ψυχολογικά περισσότερο και λιγότερο αγωνιστικά, τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον Φωστήρα λόγω του ότι περιμένουν και οι ίδιοι την απόφαση της ΕΠΟ.

Γιατί από αγωνιστικής πλευράς είναι πραγματικότητα ότι ο ΟΦΗ έχει παίκτες «μπαρουτοκαπνισμένους» που έχουν περάσει πολύ μεγαλύτερα ζόρια στην καριέρα τους από ότι να αντιμετωπίσουν τον Φωστήρα την ερχόμενη Κυριακή. Η εμπειρία στο ρόστερ του ΟΦΗ είναι δεδομένη και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα οφείλουν και οι ίδιοι στους εαυτούς τους ένα μεγάλο αποτέλεσμα όπως η νίκη στον Ταύρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Ιδού η Ρόδος λοιπόν! Ανεξάρτητα από την έκβαση της απόφασης των 6 βαθμών, πρέπει ο ΟΦΗ να πάει και να κερδίσει το παιχνίδι. Ας δείξουν επιτέλους και οι ποδοσφαιριστές ότι διαθέτουν εγωισμό και υπερηφάνεια και ότι σέβονται τη φανέλα που φοράνε.

    1. Νίκο η πρώτη σου φράση τα λέει όλα. Και αναφέρεις κάτι που εγώ παρέλειψα να το πω. Πως ανεξάρτητα από την υπόθεση του -6, πλέον όπως έχει πάει το πρωτάθλημα την Κυριακή παίζεται η περηφάνεια και ο δείκτης ιστορίας του ΟΦΗ.

      1. Καλησπέρα φίλε Μάνο και οι υπόλοιποι. Μεταφράζοντας και συνοψίζοντας το άρθρο σου με μια πιο αυθόρμητη άποψη συμπεραίνουμε τα εξής: Η άνοδος έχει ΜΟΝΟ δύο πάρα πολύ απλές απαιτήσεις: Διπλό την Κυριακή και επιστροφή των έξι. Τίποτα άλλο. Τα κέρδη; Μόνο μείον πέντε πλέον, κόβεις το βήχα (ή και τη γλώσσα) στον Φ και τους υπόλοιπους (που αφενός όπως είδαμε ΔΕΝ είναι επ ουδενί καλύτεροι από μας και αφετέρου -πλην Κηφησιάς- τους έχουμε όλους ΜΕΣΑ στο 2ο γύρο) και τους κάνεις δώρο με φιογκάκι το άγχος για τη συνέχεια. Αλλιώς άνοδος από του Τιμίου Σταυρού και μετά! Χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση; Ιδού η Ρόδος που λέει και ο φίλος Νίκος από πάνω. Μπάλα ΞΕΡΟΥΝ και το έδειξαν! Ας βγάλουν την ΨΥΧΗ και τη ΜΑΓΚΙΑ που ΔΕΝ έβγαζαν στον πρώτο γύρο ειδικά στα εκτός. Πλέον τα μνημόσυνα δεν ωφελούν, το μέλλον είναι στους επόμενους 5 μήνες και μόνο

  2. ΕΓΩ ΜΑΝΟ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΧΩΝΩΝ , ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΡΕΞΑΤΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ, ΠΡΕΣΑΡΕ, ΠΙΕΖΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΦΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΤΣΙ. ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, Ο ΚΙΑΣΣΟΣ ΘΑΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΘΕΤΑ, ΣΥΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ! ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!

    1. Γιώργο σωστή η επισήμανση σου. Και ορθώς που το αναφέρεις. Ανεξάρτητα από την δυναμικότητα του αντιπάλου, ο ΟΦΗ ήταν ορεξάτος και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Πλέον, το μπαλάκι πετιέται προς την πλευρά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 4 =