Και τώρα γίνεσαι ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του την τεράστια δικαίωση απέναντι στο κατεστημένο της ΕΠΟ και υπογραμμίζει ότι έφτασε η ώρα για τον κόσμο και την ομάδα να γίνουν χείμαρρος πραγματικός.

Τεράστια δικαίωση για τον οργανισμό του ΟΦΗ η νίκη επί της ΕΠΟ. Τεράστια δικαίωση και για τον Μανώλη Φωτάκη που χειρίστηκε την υπόθεση από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης της και ήταν εξ αρχής αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα της. Ακόμα και όταν υπήρχαν αρκετοί απαισιόδοξοι, μεταξύ αυτών και εγώ, που πίστευαν ότι η υπόθεση έδειχνε χαμένη, ο Φωτάκης ήταν από τους ελάχιστους που επέμειναν και πίστευαν στην δικαίωση του ΟΦΗ.

Δεν θα πούμε ότι η είδηση αποτελεί και μια ηχηρή απάντηση απέναντι στο σαθρό κατεστημένο της ΕΠΟ που διέλυσε με τον ορισμό των Τακτικών Δικαστών που αποδέχτηκαν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ για την επιστροφή των κλεμμένων βαθμών γιατί αυτό είναι αυτονόητο.

Πάμε και στο αγωνιστικό κομμάτι που ξεκινάει πλέον με ηχηρό τρόπο αφού την Κυριακή έρχεται το μεγάλο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Έχω τονίσει από την αρχή, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η ομάδα, ότι ο ΟΦΗ διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας. Και δεν θα αλλάξω γνώμη μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε όποια θέση και αν τερματίσει ο ΟΦΗ. Το ρόστερ του ΟΦΗ είναι το καλύτερο και πλέον πρέπει να το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής.

Με νίκη στον Ταύρο γίνεται ξανά το μεγάλο φαβορί αφού η διαφορά των 8 βαθμών θα μειωθεί όχι στους 5, αλλά στους 2 γιατί ο… επαναληπτικός θα γίνει την τελευταία αγωνιστική στο “Γεντί Κουλέ” και ο νοών νοείτο. Όμως για να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί, μια ομάδα που μετράει 9 (!!) 1-0 και τερμάτισε πρώτη στον πρώτο γύρο, αξίζει τον σεβασμό του ΟΦΗ γιατί μόνο δίκαια βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Και ο ΟΦΗ πρέπει να σέβεται κάθε αντίπαλο του προκειμένου να μην την πατήσει ξανά όπως την πάτησε σε Ζωνιανά και Τριγλία.

Πλέον, δεν υπάρχει το ψυχολογικό βάρος του -6 που υπήρχε σε όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι σε θέση να κάνουν ακόμα και το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γιατί το πιστεύω αυτό, το έχω αναλύσει πολλάκις.

Από εδώ και στο εξής, υποχρέωση ολόκληρου του οργανισμού που λέγεται ΟΦΗ είναι να γίνει μια γροθιά. Από εδώ και στο εξής δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα στο “Γεντί Κουλέ” και ο κόσμος του ΟΦΗ να λιώνει τον κάθε αντίπαλο από το πρώτο λεπτό φωνάζοντας και τραγουδώντας για την ομάδα που θα κάνει την συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΦΗ.
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ?

  2. Ο τίτλος σ ένα άρθρο που αντέγραψες μου άρεσε πολύ. ”Ξυδάκι” Φοβερό επίπεδο δημοσιογραφίας !!!

  3. ΣΑΡΡΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΕΚΕΙ ΣΤΟ GENTIKOULE.GR ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ SITE Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ) ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΒΛΑΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 6-0 ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΠΙΚΟΥ…ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΘΑΡΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ Γ ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ…ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ Η ΚΛΕΙΣΤΗΝ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΦΗ

  4. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΑΡΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΡΑ …ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ…ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΝ ΠΙΘΑΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ…ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × three =