Η περηφάνια του οπαδού του ΟΦΗ δεν συγκρίνεται με τους γραφικούς 

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει από την Αθήνα και τονίζει ότι με 12Χ12 προλαβαίνει την άνοδο.

Ξέρω ότι είμαστε όλοι ξενερωμένοι από το διπλό στο 90 (τι σύμπτωση πάλι) αλλά επειδή είμαστε ΟΦΗ και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις ομάδες (συμπαθείς αλλά ομάδες) της Γ Εθνικής ας ασχοληθούμε με το τι είδαμε στο Ζηρίνειο. Η νίκη και πολύ περισσότερο η εμφάνιση του ΟΦΗ δεν αποτελούν πλέον καμία έκπληξη. Δεν αποτελούν έκπληξη γιατι πολύ απλά ΑΥΤΟΣ ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με αυτήν την κατηγορία αλλά και με την αμέσως επόμενη. Ειναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο επιπέδου Σούπερ Λιγκ, που στραγγαλίζει τον αντίπαλο και δεν του αφήνει κανένα περιθώριο για να αντιδράσει. Οι ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του ειναι άλλης κλάσης και πέραν όλων των άλλων αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για το ότι ο ΟΦΗ έχει ικανότατο προπονητή ειναι κάτι που επίσης το γνωρίζαμε και δεν μας προκαλεί εντύπωση. Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε ο ΟΦΗ ήταν Αρίστος. Πρώτα έπνιξε την Κηφισιά στο πρώτο ημίχρονο μετά την κοιμησε στο δεύτερο και της έβαλε Και ένα τρίτο γκολ για να έχει να το θυμάται. Η αλήθεια ειναι πως με πιάνει μια μελαγχολία σκεπτόμενος το που θα βρισκόταν τώρα ο ΟΦΗ αν είχαν γίνει όλα αυτά από την αρχή της χρονιάς. Αλλά το να συζητάμε για το παρελθόν και να μιζεριάζουμε ειναι κάτι που δεν εκπροσωπεί τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Το σίγουρο ειναι ότι ο ΟΦΗ κάνει το καθήκον του κάθε Κυριακή και πάνω από όλα ο κόσμος του βλέπει ότι αυτή η ομάδα τον κάνει περήφανο. Και το να ειναι περήφανος ο οπαδός του ΟΦΗ ειναι κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο του “άσο ημίχρονο – διπλό τελικό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. Απογοήτευση παρά τη νίκη μας, λόγω της κωλ@##$ης νίκης του Φωστήρα. Τα μόνα ματς πλέον που μπορεί να χάσει βαθμούς ο Φωστήρας είναι στον Κρουσώνα και την Επισκοπή. Σε αυτά τα δυο ματς πρέπει να είμαστε εκεί και να το κάνουμε κόλαση.

    1. Σωστά!!!!
      💪💪💪💪💪

    2. Νόμιζω δυστυχώς ότι το πουλάκι πέταξε μετά το 1-2

  2. συμφωνω απολυτα με τα κομβικα παιχνιδια αυτης της “περιεργης” ομαδας που πηγαινει τραινο με διατησια και ολα τα υπολοιπα που παραπεμπουν μαλλον σε αλλη μια θυγατρικη του “χοντρου”…..
    Κρουσωνας και Γαλλος πρεπει να γινουν Γεντι Κουλε,αλλα οχι μονο…πρεπει οι ομαδες αυτες να ενισχυθουν και παικτικα…

    1. Ο Φωστηρας δεν ηταν ποτε θυγατρικη ουτε παρατημα κανενος γιατι ειναι ιδεα που γεννηθηκε απο την προσφυγια και εφτιαξε με την ιστορια του τον φονεα των γιγαντων .Ετσι και σημερα προσπαθουμε να τα βαλουμε με εναν γιγαντα για μας τον ΟΦΗ την μεγαλυτερη ομαδα ολης της Κρητης κι αυτο δινει σε εμας ενα επιπλεον κινητρο για να γραφτει ακομα μια ιστορια μικρου ηρωα,Δεν ξερω αν τελικα θα νικησει ο μικρος ομως αυτο που ξερω απο στην ιστορια μας οτι κερδισαμε το κερδισαμε μεσα στο γηπεδο και δεν μας χαριστηκε κανεις .Ευχομαι τελικα να ανεβουν 2 ομαδες και μαζι να παμε ψηλοτερα. ΕΝΑΣ ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΗΣ

  3. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μια εκτός έδρας νίκη όπως η σημερινή λέει πολλά αλλά στη πράξη δε λέει τίποτα. Υπάρχει μηδέν περιθώριο για γκέλες όπως είναι η βαθμολογία. Με το υπάρχον υλικό αυτή η ομάδα πρέπει να κάνει μόνο νίκες, αν θέλει να ελπίζει.
    Πρέπει ακόμα να πω ότι η διοίκηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την πορεία της ομάδας στο πρώτο γύρο. Αυτή η διοίκηση πήρε τον προπονητή και τους παίκτες που πήρε κι αυτό το λέω χωρίς να θέλω να κατακρίνω τα πρόσωπα που ήρθαν. Απλά δεν μπορούσαν, όσο κι αν ήθελαν. Τεράστιο αρνητικό για μένα ήταν και η επιλογή να μετακινείται η ομάδα με το… πλοίο!!!!!!!!! Ποιός ο ΟΦΗ!!!!!!! Έτσι ήθελαν να ανέβει κατηγορία?
    Το καλό σε όλο αυτό είναι ότι κατάλαβαν τα λάθη τους και έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Να βάλουν δηλαδή το χέρι βαθιά στη τσέπη. Ελπίζω μόνο να μην είναι αργά.

  4. Μάνο η περηφάνια θα μας φάει… όταν άλλοι παίζουν παιχνίδια στης πλάτες μας εμείς τα ξεπερνάμε παριστάνοντας τους ανώτερους…. μη ασχολούμενοι.. Έτσι την είχαμε πατήσει και την πρώτη χρονιά στην Β Εθνική…. Χρονιά η όποια στην ουσία μας έφερε σήμερα να αγωνιζόμαστε στην Γ.

    Η Τριγλια σήμερα έκατσε και έχασε. Ξεκάθαρα πράγματα. Μετά που κατάλαβαν απο το 0-2 νωρις νωρίς, ότι ο ΟΦΗ θα περνούσε άνετα από την Κηφισιά έδωσαν στεγνά το ματς στον Φωστήρα.

    Η ανοδο κατα 90% χαθηκε σημερα.

  5. εισαστε βαθια νυχτωμενοι ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ κερδισε με την αξια του αν κερδιζε εκ του πονηρου δεν θα περιμενε το 90+ για να το κανει με σεβασμο στην ομαδα σας την ανοδο την εχεται χασει λογω της κακησ ποριασ σας στον α γυρο με φιλικους χαιρετησμους ενας ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΗΣ.

  6. να αφηνεται να δημοσιοποιουνται ολων τα σχολια εκανα ενα σχολιο στις 6.50 σημερα και δεν υπαρχει τωρα με φιλικους χαιρετισμους ΝΙΚΟΣ(φωστηριωτης)

  7. Ο Φωστήρας σίγουρα δεν είναι υπερ-ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Μένουν ακόμα πολλές αγωνιστικές και δεν έχει κριθεί τίποτα.

    1. Μάγκες ξεχάστε την άνοδο γιατί αυτή έχει χαθεί από τής γιορτές. Ο φωστήρας είναι άξια στην κορυφή γιατί έχει σταθερή πορεία από την αρχή,εκτός και αν κάνει κοιλιά τώρα. χλωμό πάντως.Αυτοι είδη πανηγυρίζουν…και αυτό κάτι λέει.κα’τε’με λέει πως δεν υπάρχει μια σοβαρή ομάδα να τους σταματήσει στης 12 τελευταίες αγωνιστικές.Νομίζω έχουν δίκιο. Περαστικά μας.

  8. Τα πράγματα είναι πολύ απλά,ο ΟΦΗ κερδίζει και τα 12 υπόλοιπα παιγνίδια και αναιβαίνει χαλαρά κατηγορία!!! ΑΝ έχετε καταλάβει ο ΟΦΗ μέχρι το τελευταίο παιγνίδι πρέπει να καλύψει μια διαφορά 6 βαθμών!Μην μου πείτε οτι αυτό το θεριό που λεγεται Φωστήρας θα κερδισει όλα τα παιγνίδια και δεν θα κάνει τρεις γκέλες!!!!Κάποια στιγμή θα χάσει και αυτός στο 90,δεν γίνεται με όλο το σεβασμό για αυτή την ιστορική ομάδα να ευνοείται έτσι προκλητικά από τη τύχη!!!!

  9. Παιδιά όσο περνάει η ώρα προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο που να φέρνει ανατροπή…και βρήκα ένα!.Λοιπόν ο ιωνικός, η Κηφισιά, και ο εθνικός τί θέλουν του χρόνου από την στιγμή που χάθηκε η χρόνια; έναν υγιεί ΟΦΗ;η ένα φωστήρα με οικονομικά προβλήματα…πού έχει ήδη; Μην με παρεξηγείτε ποτίζω τής ελπίδες μου για …🏆

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + 8 =