Η μεγαλύτερη φετινή νίκη του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής βλέπει πίσω από τις λέξεις τη νίκη στο Παγκρήτιο και καταγράφει πως για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την φετινή σαιζόν ο ΟΦΗ κρατάει πλέον τις τύχες του στα δικά του χέρια.

Πριν μείνετε στον τίτλο, σας ζητάω να παραμείνετε στην ουσία αυτού του κειμένου που διαβάζετε. Ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ πέτυχε το σπουδαιότερο τρίποντο της φετινής χρονιάς (μέχρι να έρθει η επόμενη) και υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση. Μετά την ήττα του Φωστήρα και τη νίκη επί του Κρουσώνα, ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής κρατάει τις τύχες της ανόδου στα δικά του χέρια και όλα εξαρτώνται από αυτόν.

Ξέρετε πόσο πολύ άργησε να έρθει αυτή η στιγμή; 20 ολόκληρες αγωνιστικές. Ποτέ μέχρι τώρα ο ΟΦΗ δεν εξαρτιόταν αποκλειστικά και μόνο από εκείνον παρά μόνο από το τι θα έκαναν οι άλλες ομάδες. Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα που είχε, ο ΟΦΗ ήξερε κάθε Κυριακή (σε συνδυασμό με τον μέχρι τότε βραχνά του -6) ότι για να φτάσει στην κορυφή θα έπρεπε να κερδίζει και παράλληλα να έρχονται στραβοπατήματα των υπολοίπων. Ε, μετά την χθεσινή Κυριακή παύει να ισχύει αυτό το δεδομένο και με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στο -3, όλα εξαρτώνται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Για αυτό και κοστολογώ τη νίκη με αξίας αρκετού χρυσαφιού γιατί τα δεδομένα άλλαξαν άρδην από εδώ και στο εξής. Και μέσα από αυτά τα δεδομένα πηγάζει η αισιοδοξία της ομάδας και η αισιοδοξία του Νιόπλια που έλεγε στο Παγκρήτιο ότι “σε λίγες αγωνιστικές θα είμαστε εμείς πρώτοι με έξι βαθμούς διαφορά”.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι εύκολα. Ο δρόμος που έχει στρώσει μπροστά του ο ΟΦΗ, και με μεγάλο κόπο, έχει κάποια εμπόδια που πρέπει να τα ξεπεράσει για να φτάσει στον τελικό του προορισμό. Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο ΟΦΗ βγάζει σιγουριά και δείχνει επίπεδο άλλης κατηγορίας. Ακόμα και όταν δέχτηκε το γκολ, ποιος ανησύχησε ότι δεν θα κερδίσει; Από εδώ και στο εξής, απαιτείται εγρήγορση από όλους και καθόλου εφησυχασμός γιατί ο ΟΦΗ θα πάει σε έδρες που οι γηπεδούχοι θα καίγονται για βαθμούς και αντιμετωπίζοντας τον θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 13 =